П`ятниця, 26.04.2024, 02:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Березень » 25 » Співачка Світлана Весна закликала іванофранківців задекларувати свої минулорічні неоподатковані доходи
09:03
Співачка Світлана Весна закликала іванофранківців задекларувати свої минулорічні неоподатковані доходи
Про те, що сьогодні на фінансування культури не вистачає коштів, відомо, мабуть, не лише працівникам цієї сфери діяльності. Наша культура завжди була бідною, а у нинішній час фінансової кризи – особливо.

Тому під час свого візиту до ДПІ в м.Івано-Франківськ юна та талановита співачка Світлана Весна звернулася з закликом до жителів м.Івано-Франківська задекларувати свої доходи, отримані протягом 2009 року, та висловила сподівання, що кошти, які надійдуть до міського бюджету внаслідок деклараційної кампанії-2010, будуть спрямовані також на розвиток культури. Вона зауважила: «Зараз найбільша біда з будинками культури, які нині практично занепадають. Молодь через відсутність культурних заходів та можливість реалізувати себе творчо починає зловживати алкоголем, деградує. То ж хочу звернути увагу громадян на цю проблему у нашому суспільстві, адже надходження коштів від добровільного декларування власних доходів може частково допомогти у вирішенні цього злободенного питання». 
Розповідаючи про свій творчий шлях, співачка зауважила, що у дитинстві їй неабияк поталанило. Змалечку, маючи велику, дружню, співочу родину, вона почала розвивати свої вокальні здібності. Сьогодні, незважаючи на свій юний вік, їй вдалося досягнути чималих висот. Нині вона є не лише неодноразовою переможницею та володаркою Гран-прі різноманітних пісенних фестивалів, але і популярною співачкою.
Особливо співачці не байдужа доля вихованців шкіл-інтернатів та дитячих притулків, які з малих років позбавлені батьківської опіки і не мають можливості пізнати радощів родинного затишку та тепла. Організовуючи благодійні концерти, вона намагається дбати про хворих дітей та дітей-сиріт, віддаючи їм частинку свого власного заробітку. Світлана є частим гостем таких закладів, які потребують матеріальної допомоги. Вона не раз віддавала їм свої власні речі.
Світлана Весна впевнена, що її ім’я повинно асоціюватися з благодійністю, і наразі їй це вдається. Нещодавно співачка здійснила великий благодійний концертний тур Івано-Франківською областю, а виручені кошти в сумі 113 тис. грн. віддала потребуючим дітям. «Ми допомагаємо саме хворим дітям, – каже співачка. – Адже коли бачиш таку дитинку, то розумієш, що сьогодні вона живе, а завтра її може вже і не бути. Тому таким дітям треба обов’язково допомогти і підтримати їх».
 Завдяки своїм високим моральним якостям та неабияким творчим здібностям Світлана стала цікавою та багатогранною особистістю. Зайнятість співачки не заважає їй також майже щовечора розповідати малюкам «Вечірню казку» на ОТБ «Галичина». Під час цієї передачі телеведуча намагається подарувати маленьким мешканцям нашого міста часточку власного серця та тепла.
Віддаючи дещицю свого тепла та заробітку, співачка впевнена, що її підтримають небайдужі мешканці нашого міста та до 1 квітня 2010 року подадуть декларації до податкової інспекції про отримані ними неоподатковані доходи за 2009 рік.
Підготовлено відділом масово-роз’яснювальної роботи  та звернень громадян ДПІ
в м.Івано-Франківську



Свідоме декларування доходів – формування високої податкової культури та підвищення рівня добробуту!
Не приховуйте свій успіх – задекларуйте свої доходи  до 1 квітня 2010 року!

Переглядів: 1453 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Maryellen  
0
This article achieved exactly what I wnaetd it to achieve.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]