П`ятниця, 19.04.2024, 02:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 29 » РЕЗОНАНС
14:38
РЕЗОНАНС
ПФЛ дивується, клуби мовчать…

У номері за 15 вересня «ЗК» опублікував матеріал «Гра на мільйон», де йшлося про незрозумілу ситуацію довкола ТОВ ПФК «Прикарпаття». Товариство, створене рішенням франківської міськради, мало реалізовувати інвест-проект щодо розбудови стадіону «Рух» і фінансування однойменного футбольного клубу. Однак проект, м’яко кажучи, пробуксовує. Головною перепоною, як вважає автор статті, є неузгодженість фінансових питань між новоствореним ПФК «Прикарпаття» і його попередником – ФСК «Прикарпаття».
На виступ газети зреагувала Професіональна футбольна ліга України. Днями на ім’я головного редактора надійшов лист за підписом президента ПФЛ Мілетія Бальчоса. Наводимо текст документа повністю:

«Шановний пане Угринчук!
Професіональна футбольна ліга з повагою ставиться до засобів масової інформації, які висвітлюють діяльність футбольних інституцій і ПФЛ зокрема стосовно футболу в Україні.
Разом з тим повідомляємо Вам, що у нас викликає подив подання газетою «Західний кур’єр» матеріалу під назвою «Гра на мільйон» в №37 від 15-21 вересня 2011 року стосовно оформлення документів правонаступництва між ТОВ «Професійний футбольний клуб Прикарпаття» та «Футбольно-спортивний клуб «Прикарпаття» і вирішення фінансових питань між ними (автор тексту – Олександр Чорний).
Особливо привертає увагу інформація, викладена у постскриптумі: «…У вівторок, 13 вересня, Центральна Рада Професіональної футбольної ліги України прийняла до своїх лав ТОВ ПФК «Прикарпаття» як правонаступника ФСК «Прикарпаття», хоча правонаступницькі документи між клубами досі не підписано. Гра триває…»
Інформуємо Вас, що між ТОВ «Професійний футбольний клуб «Прикарпаття» та Установою «Футбольно-спортивний клуб «Прикарпаття» укладено договір про правонаступництво від 22 липня 2011 року, примірник якого знаходиться в ПФЛ. У відповідності до Статуту ОФК «Професіональна футбольна ліга України» ТОВ «ПФК Прикарпаття» своєчасно надало належним чином оформлені документи з відповідною заявою про вступ до складу ПФЛ. На підставі наданих документів Центральна Рада ПФЛ Постановою №12 від 13 вересня 2011 року прийняла до складу ПФК ТОВ «ПФК Прикарпаття».
А тому дозвольте наголосити, що інформація, подана Вашою газетою є неправдивою, що підриває авторитет ПФЛ та ставить під сумнів компетентність її працівників.
У зв’язку з цим вимагаємо офіційно спростувати інформацію, викладену у статті «Гра на мільйон» в №37 від 15-21 вересня 2011 року у найближчому випуску Вашої газети, про що повідомити ПФЛ.
В іншому випадку ми змушені будемо виконаті дії, передбачені законодавством
З повагою президент М.Бальчос».
   

Отож, за версією ПФЛ, жодних проблем в стосунках між клубами не існує. Чому ж тоді від моменту підписання договору про правонаступництво ніхто з їх очіль-ників досі не дав жодного офіційного коментаря? Що в такому разі змусило міського голову та депутатський корпус обласного центру звернутися до інвестора з листами щодо роз’яснення ситуації?
…Між тим, як стало відомо «ЗК» з поінформованих джерел, через неврегульовані стосунки з попередниками, інвестор може взагалі відмовитися від проекту…


Переглядів: 976 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]