Субота, 20.04.2024, 14:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 5 » ПОЛІТИКА
10:37
ПОЛІТИКА

Українцям презентуватимуть нову економіку

Соціал-демократія – той шлях, яким може рухатися Україна. У цьому іванофранківців минулого тижня переконував народний депутат України, заступник голови партії «Україна – Вперед!» Євген Суслов.

Найперше народний депутат повідомив про те, що після проведеного форуму громадських лідерів Всеукраїнський з’їзд Української соціал-демократичної партії підтримав ініціативу зміни назви партії на «Україна – Вперед!».
«Незважаючи на зміну назви партії, ми залишаємось ідеологічно соціал-демократами. Для нас це принципово, – наголосив Євген Суслов. – Якщо раніше в Україні вибирали депутатів за принципом подобається чи не подобається політична сила, то тепер більш аргументовано підходять до цього, починаючи аналізувати. Я переконаний, що найближчим часом Україна буде змагатися не за короткотермінові, а за довгострокові перспективи. Соціал-демократія є одним із тих напрямків, яким може йти Україна».
Найближчим часом партія «Україна – Вперед!» планує презентувати в Україні нову економіку. Для цього розробляється модель формування економіки на основі розвитку підприємців середньої ланки. Основний акцент, за словами Євгена Суслова, робитимуть на розвиток малого і середнього бізнесу.
«Усі соціальні пропозиції можливі будуть тільки тоді, коли ми зрозуміємо, що в нас буде йти повним ходом наповнення бюджету. В ході нових виборів ми хочемо презентувати чітку мапу наших дій», – каже Євген Суслов.
Також народний депутат спростував закиди на адресу партії про причетність до провладних сил. Євген Суслов зауважив, що їхня партія залишається в опозиції. Разом з тим «Україна – Вперед!» залишається відкритою політичною силою, котра готова до об’єднання із формуванням списків відкрито. У найближчі плани партії входить розбудова партії по всій Україні, а також співпраця з усіма ідеологічно близькими політичними силами.
Дмитро ГУСАК
Переглядів: 703 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]