П`ятниця, 19.04.2024, 15:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Квітень » 28 » Поганський звичай
09:57
Поганський звичай
У «поливаний понеділок» в Івано-Франківську, як завше, пролилося море води. Погода сприяла ватагам хлопців з відрами і пластиковими пляшками. Як правило, жертвами поливальників ставали дівчата-однолітки, але не тільки вони…

Розійшовшись, палкі шанувальники поганської традиції, пов’язаної з весняним очищенням водою, переключаються на обливання перехожих, не чіпаючи хіба що тільки серйозних чоловіків та людей поважного віку.
За звичаєм, ображатися на бешкетників не можна. Але, як бути, коли людина йде, наприклад, в гості, і раптом їй на голову виливають відро води? Коментарі на місцевих сайтах щодо такого «святкування» доволі жорсткі. Ось деякі з них.

Зінер: По-моєму, дехто аж надто захоплювався таким поливанням, і воно справді радше виглядало на хуліганство, аніж на забаву... Плюс, думаю, було зіпсовано багато різноманітної техніки (мобільні телефони, фотоапарати) ,різні особисті речі, включаючи навіть документи, – все це безжалісно заливалося літрами води. Наші, як завжди, не знають міри...

Павло: Традиція хороша, але коли на жіночку, якій за 40, виливають відро води – тут вже не до жартів. Я бачив тих поливальників, вони не прагнули когось оздоровити, для них це була банальна розвага. Жодного правоохоронця не помітив, аби стежив за правопорядком.

Вітер:
Довелося побачити цю процедуру, яка часто переростала в пряме хуліганство(молоду жінку облили трьома відрами води, а вона йшла на якусь зустріч). Але весь центр був вільний від міліції, яка хоч трохи стримувала б прямі хуліганські дії. У Львові міліція працювала з тими, хто хуліганив. А наша відпочивала, як і міська влада. А про хуліганство в місті в поливаний понеділок йдеться не вперше.

Ivan: Це хуліганство. І правоохоронні органи мали б реагувати адекватно. Люди, яких нахабно обливали ці молодики, в абсолютній більшості цього не хотіли, і настрій у них після цього ніяк не був святковим.. Цей бидлячий рагулізм треба припиняти!!!!!!!!!
Переглядів: 964 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]