П`ятниця, 19.04.2024, 00:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 15 » НАСАМПЕРЕД
13:41
НАСАМПЕРЕД
Усі документи – у ЦНАПі

З 2 вересня для того, аби оформити довідку для субсидії, паспортні дані чи реєстрацію місця проживання, не треба оббивати пороги Державної міграційної служби. Ці послуги можна буде отримати в Центрі надання адміністративних послуг.

За останні два літні тижні, кажуть у ЦНАПі, тут мають навчити двох фахівців, котрі й будуть виконувати ці функції. Угоду про співпрацю у середу підписали заступник міського голови Руслан Панасюк та в. о. начальника управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області Андрій Якуб’як.
Під час прес-конференції керівник ЦНАП Надія Прокопів-Старчевська наголосила, що нові послуги будуть надаватися для мешканців ОСББ, будинкових комітетів та приватного сектора. «Починаємо ми з того, що будемо надавати послуги з реєстрації місця проживання та зняття з обліку, оформлення паспортів, вклеювання фотографій та видачі довідок», – каже керівник ЦНАП. Також пані Надія повідомила, що на другому поверсі буде відкрито двері для Єдиного розрахункового центру, де люди зможуть отримувати консультації паспортистів ЄРЦ.
«Адміністратори здійснюють прийом документів, а міграційна служба опрацьовує поданий пакет документів і повертає адміністратору, котрий і видає громадянам ті документи, за якими вони звертаються. Як цей механізм працюватиме, побачимо після 2 вересня», – зауважив Андрій Якуб’як.
Заступник міського голови Руслан Панасюк повідомив, що запуску цього проекту передували тривалі переговори та підготовка робочих місць. «Зараз ми знаходимось на перехідному етапі. Фахівці-адміністратори здійснюють прийом та видачу документів за своєю спеціалізацією (архітектура, земельні питання, інші галузі). Проте ми йдемо до того, щоб кожен адміністратор ЦНАП міг діяти за принципом універсальності, тобто міг прийняти вхідний пакет документів та видати готовий документ будь-якого напрямку», – зазначив Руслан Панасюк.
Володимир БОДАК

Переглядів: 672 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]