П`ятниця, 26.04.2024, 18:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 18 » НАСАМПЕРЕД
12:02
НАСАМПЕРЕД
Року доріг присвячується…

Станом на 15 квітня погодні умови не дозволяли проводити ремонтні роботи на дорогах міста. А тому, відповідаючи на запитання журналістів, чи будуть засипані ями на центральних вулицях міста і чи появиться дорожня розмітка ще до Великодня, міський голова лаконічно відповів: «Не знаю».

Віктор Анушкевичус звернув увагу на те, що це не тільки питання нашого міста, у багатьох інших містах така ж ситуація.
Голова зупинився на проблемних вулицях міста. «Довга в катастрофічному стані, перехрестя Бельведерської-Довгої не витримує жодної критики. Серце болить. В’їжджаєш у місто, їдеш по Галицькій – прекрасна дорога до моста, а після моста… Зима просто порвала дороги, – говорить мер. – Якщо я завтра вижену наших дорожників на дороги і вони будуть лити асфальт у болото, то всі будуть говорити про повну безгосподарність. Тому будемо робити максимальний фронт робіт, як тільки це дозволять погодні умови. У бюджеті передбачили максимальну суму коштів за останні роки, бо це проблема номер один в Івано-Франківську і в цілій Україні».
Міська влада все ще сподівається, що Кабінет Міністрів дотримає слова і надасть дуже серйозну фінансову підтримку для комунальних доріг. Бо місту самотужки із наявним фінансовим ресурсом дуже важко вирішити проблеми. Попри те, що в місті передбачено 25 мільйонів на ремонт доріг, від держави поки що немає жодної копійки.
Втім, Віктор Анушкевичус переконаний, що як тільки буде можливість капітально відремонтувати дороги, то вони зможуть вистояти за будь-яких погодніх умов. «Вулиця Короля Данила вже шість років стоїть. Коли я прийшов до влади, то її робили капітально», – похвалився мер. Також міський голова назвав вулиці Матейки, Сорохтея, Пулюя, частину Вовчинецької, перехрестя Галицької-Тролейбусної. «Багато зроблено. Така ж сама вулиця Гординського чи Січових стрільців. Згадайте, якою ця вулиця була минулого року», –  зауважив голова.
Цього року, за його словами, будуть робити вулицю Мазепи. Її ремонт із з’єднанням з вулицею Короля Данила оцінюється у майже 8 мільйонів гривень. Планується також розширення проїжджої частини вулиці Мазепи біля коледжу фізкультури та міського озера.
 «Довгу зробимо за новою технологією. Потрібно тільки, щоб працівники газової служби у найкоротший термін завершили санацію. Зроблять санацію – Довгу не впізнаєте. І тоді проїзд буде через ціле місто. Вулиця Коновальця також потребує ремонту. Там на ділянці від Січових стрільців до Сахарова взагалі немає основи. На Чорновола потрібно проводити цементацію водопроводу, інакше буде абсурдом проводити капітальну реконструкцію цієї вулиці», – поділився планами на ремонт вулиць у рік доріг Віктор Анушкевичус.
Дмитро ГУСАК

Переглядів: 613 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]