Четвер, 18.04.2024, 18:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 11 » НАСАМПЕРЕД
11:18
НАСАМПЕРЕД
Донецькі на Прикарпатті

Із туристичними принадами Прикарпаття цими днями знайомляться представники Донбасу. Ознайомчий тур для туроператорів та журналістів Донецької області проходить в рамках співпраці «Схід і Захід разом». Одразу ж після приїзду до Івано-Франківська гості завітали до голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка.

Зустріч у неформальній обстановці була щирою і невимушеною. Донеччани обдарували голову ОДА подарунками, а також запросили відвідати їхній край, наголосивши, що у них, окрім промислових гігантів, також є що показати. «Місто Донецьк потопає у трояндах. Такого заквітчаного міста, як Донецьк, немає в Україні», – з приємністю наголосив Михайло Вишиванюк, приймаючи запрошення. Разом з тим голова ОДА пригадав, що співпраця між Івано-Франківською та Донецькою областями триває ще від 1998 року. Тепер вона підкріплена мистецькими проектами, балетною школою Вадима Писарєва та багатьма іншими напрямками.
«Земля наша гостинна, – запевнив голова ОДА. – Всюди живуть гарні, працьовиті люди, як у вас, так і у нас. Працюють, танцюють, співають, кохають, народжують. Тож давайте робити так, щоб Схід і Захід були разом».
Керівник делегації, заступник начальника управління інформаційної політики Донецької ОДА Олена Малютіна переконана, що ця поїздка стане приємним і водночас корисним досвідом для усіх членів делегації.
«Для нас дуже важливо перейняти досвід із розвитку зеленого туризму. У нас цей процес поки що перебуває тільки на початковій стадії. Ми ще не знаємо багато чого  у цій сфері, – каже Олена Малютіна. – У нас, на жаль, немає таких красот, але ми можемо зацікавити туристів з точки зору промислового туризму. Зате ми маємо один із найбільших заводів шампанських вин, національний парк «Святі гори», Азовське море і багато чого. Насправді ми відчуваємо ту єдність, про яку говорять у фразі «Схід і Захід разом». Ми не відчуваємо тих бар’єрів, котрі би могли нас зупинити».
Михайло Вишиванюк позитивно оцінив такі плани колег із Донецька і наголосив, що завдяки розвитку зеленого туризму на Прикарпатті було створено майже тисячу робочих місць. Крім того, голова облдержадміністрації гостинно запросив гостей скористатися можливостями відпочинку на теренах області протягом цілого року.

Володимир БОДАК

Переглядів: 767 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]