Четвер, 25.04.2024, 13:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 4 » НАСАМПЕРЕД
11:38
НАСАМПЕРЕД

На «чотири»  за п’ятибальною шкалою

Наприкінці минулого року відбулася підсумкова прес-конференція голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка. Чи не вперше – за участю голів райдержадміністрацій. Керівник виконавчої влади Прикарпаття відповів на чимало журналістських запитань, які стосувалися: оцінки роботи керівників РДА, оптимізації у бюджетних установах, ремонту доріг, адміністративно-територіальної реформи «по- калуськи», планів на наступний рік тощо.

2012 рік «був цікавий і напружений, – зазначив Михайло Вишиванюк. – Але в цілому область працювала: будувалися дитячі садочки, лікарні, реабілітаційні центри, створювалися сучасні медичні центри. Область жила, незважаючи навіть на те, що у нас цілий рік не працювали такі гіганти, як ПАТ «Надвірнянський нафтопереробний завод», що на півроку зупинилося ТОВ «Карпатнафтохім». Все ж 2012 рік ми завершуємо з приростом виробництва на 101 процент. Це була не проста робота… Багато працювали над залученням інвестицій. В цілому на «чотири» за п’ятибальною шкалою оцінюю роботу всіх голів районних державних адміністрацій та міських голів міст обласного значення. Тому що у кожному районі, місті є своя специфіка, свої особливості. І все не так просто».
За словами голови ОДА, в найближчі дні розглянуть кожен район окремо, визначать, який в кого план роботи на 2013 рік, який бюджет. «Розберемося дуже скрупульозно, як мовиться, до міліметра, – запевнив Михайло Вишиванюк. – Бо іншого шляху немає. І, повірте, якщо ми трохи підтягнемося, то зможемо залучити резерви, які у нас є. Причому дуже великі». У 2013-му, за словами голови облдержадміністрації, продовжуватиметься будівництво нових соціальних об’єктів, дитячих садочків, в тому числі вони створюватимуться при школах, триватиме технічне переоснащення медичної галузі, розпочнеться освоєння нової технології – державно-приватного партнерства.
На завершення передноворічної прес-конференції усім прикарпатцям голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк побажав «твердої віри у здійсненні всіх мрій. Бо коли людина має тверду віру і тверду волю до досягнення поставленої мети, то вона обов’язково її досягне. Ніколи не можна йти вперед з опущеними руками або зневірою. Тільки твердої правдивої віри бажаю всім. А віра – це надія. І треба надіятися, що неодмінно буде краще. Хто вірить, обов’язково досягне кращого».
Переглядів: 662 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]