Субота, 20.04.2024, 16:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 21 » НАСАМПЕРЕД
10:38
НАСАМПЕРЕД
Реінкарнація готелю
Єдиний в Івано-Франківську комунальний готель, перейменований із «Прикарпаття»
на «Бандерштадт», активізує роботу




Готель біля аеропорту, що роками занепадав разом з ним, отримав надію на друге життя. З 1 лютого ц. р. він перейшов на баланс комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр», яке здійснило ребрендинг і розпочало євроремонт приміщень.
Офіційного відкриття «Бандерштадту» ще не було, але він вже приймає клієнтів. Наразі до їхніх послуг пропонується 26 покращених номерів та 13 номерів економ-класу. Проживання у покращених одно- та двомісних номерах коштує 120-150 грн. за добу, у дво- та чотиримісних номерах хостельного типу – 80 грн. за місце на добу. Найдорожчим є наразі єдиний двокімнатний напівлюкс – 260 грн. за добу.
У кожному номері є санвузол, холодильник, телевізор. До послуг клієнтів безкоштовний інтернет та безкоштовна автостоянка. До вартості проживання в усіх номерах входить сніданок, який поки що за відсутності власного кафе чи ресторану доставляють з інших закладів харчування. Але вже ведуться перемовини з інвестором щодо облаштування ресторану в «Бандерштадті».
Керуючий готельним господарством КП «ЄРЦ» Юрій Шуляр зауважує, що все в готелі «Бандерштадт» мало б бути виконано у стилі повстанської тематики, до чого зобов’язує назва. Усі роботи, за його словами, наразі ведуться за кошти «ЄРЦ». Конретних цифр уже витрачених і ще потрібних коштів керуючий не називає, але каже, що, до прикладу, ремонт двох номерів, які зараз в роботі, орієнтовно обійдеться у майже 40 тис. грн. А загалом ще понад півсотні кімнат потребують ремонту.
До речі, один поверх чотириповерхового приміщення готелю буде відведений під економ-номери хостельного типу, орієнтованого головним чином на молодих туристів. Такий напрям, як стверджує Ю.Шуляр, нині є модним у Європі.
Зацікавленість КП «ЄРЦ» реанімацією, чи краще сказати «реінкарнацією», єдиного комунального готелю в обласному центрі пан Шуляр пояснює тим, що було б безгосподарно залишати його в такому стані, в якому він був. Керівництво готелю розраховує на те, що «Бандерштадт» буде користуватися популярністю через зручне розташування поруч з аеропортом і трасою, що веде в Яремче і до гірськолижного курорту «Буковель».
Олекса ВИРІЙ
 


Переглядів: 939 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Mihail  
0
Great insight. Relieevd I'm on the same side as you.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]