Четвер, 25.04.2024, 23:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 26 » На варті імунної системи
08:55
На варті імунної системи
Протягом першої половини листопада медикам довелося попрацювати в режимі нон-стоп. У розклад їхньої праці внесли корективи віруси грипу, котрі спричинили спалах епідемії. В такий неспокійний час чи не найбільша відповідальність лягла на плечі людей у білих халатах. Особливо це стосується лікарів станції швидкої допомоги. Почувши прохання про допомогу, вони негайно виїжджають за місцем виклику.
У час спалаху епідемії фельдшери найчастіше наражалися на небезпеку. Під час безпосереднього контакту із хворими вони мали всі шанси захворіти. Ми стали свідками того, що подекуди медики помирали від вірусних інфекцій. Більшість із них потребують відновлення сил та зміцнення імунітету. Саме тому на допомогу працівникам станції швидкої та невідкладної медичної допомоги прийшла компанія «Данон». Кожен працівник станції отримав «Актімель» для зміцнення імунної системи в рамках програми «Актімель» поспішає на допомогу».
Про потребу в підтримці імунітету говорить головний лікар станції швидкої та невідкладної медичної допомоги Івано-Франківська Ігор Ковалюк.
– Ми давали нашим працівникам медикаментозні середники. А тепер додатково завдяки «Актімелю» поліпшиться імунітет наших працівників. Тут спрацьовує ще й психологічний фактор. Люди бачать, що про них турбується не тільки держава, але й підприємства, котрі мають можливість допомогти, – зауважив Ігор Михайлович.
450 працівників Івано-Франківської станції швидкої допомоги отримали 6 тисяч пляшечок «Актімелю». Подібна акція відбулася і в інших регіонах нашої країни, а тому продукти для зміцнення імунітету отримали загалом 7 тисяч медичних працівників України. Для медиків виділено двотижневий запас, а це 100 тисяч пляшечок кисломолочного продукту. Крім Івано-Франківська, таку ж допомогу отримали станції швидкої допомоги столиці та ще семи обласних центрів Західної України.
– Наша компанія підтримує всіх працівників станції швидкої допомоги. Це люди, котрі завжди на передовій. Кожен медичний працівник отримав двотижневий курс підтримки імунітету. Крім того, ми хочемо просто психологічно підтримати тих людей, котрі працюють у важких умовах та рятують людські життя, –  каже Олена Микитенко, співробітник медичного відділу компанії «Данон Україна».
Володимир Бодак
Переглядів: 1179 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]