Середа, 24.04.2024, 16:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 10 » НА КОНЯ
13:49
НА КОНЯ
Маленький талант Івано-Франківська

Марині Стефанів 9 років. Вона учениця 4 класу Івано-Франківської гімназії №3.
Крім того, з 6 років дівчинка навчається у музичній школі №1 по класу фортепіано. Змалку Марина мріяла грати саме на цьому музичному інструменті. Хоча любов до мистецтва проявилася у дівчинки значно раніше.


Ще з чотирирічного віку Марина Стефанів почала відвідувати студію „Ритм-Престиж” при  Івано-Франківському Центрі дитячої творчості. Тут з дівчинкою займається Віталій Богданович Микицей, який за час своєї роботи виховав не одне покоління талановитих, обдарованих дітей.
Крім того, змалку дівчинка почала займатися вокалом. Її першою вчителькою стала відома композитор і співачка Оксана Шинкарук, яка при Центрі дитячої творчості займалася з дітьми на студії „Ксена”. А згодом Марина розпочала навчання у „Вокальній студії Ірини Батюк” при міському Центрі дозвілля дітей та юнацтва. Марині дуже подобається співати і у майбутньому вона мріє стати співачкою, щоб підкорити найбільші сцени світу.
Маленька Марина неодноразово брала участь у різноманітних конкурсах і фестивалях. Вона є дипломантом XII Всеукраїнського дитячого конкурсу фестивалю популярної музики „Карпатські соловейки”, двічі отримувала III місце на дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв „Таланти землі Галицької”, є лауреатом II премії Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв „Кришталевий Трускавець-2011” і лауреатом  II премії  Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв „Червона калина-2011”.
А нещодавно Марина Стефанів здобула одразу дві престижні нагороди на ХХ Міжнародному фестивалі поезії Марії Конопницької. До цього відомого в усій Європі конкурсу маленьку Марину підготувала її викладач вокалу Івано-Франківської музичної школи №1 Олена Василівна Кисельова.
І Марина, беручи участь одразу у двох номінаціях, в обох зайняла престижні місця – I місце в номінації „Художнє читання поезії” і III місце у номінації „Вокал”.
Для того, щоб потрапити на цей конкурс, дівчинка довго працювала, присвятивши підготовці практично весь час літніх канікул.
„До поїздки на Міжнародний фестиваль поезії Марії Конопницької дитина не знала жодного слова польською мовою. Ми багато працювали над дикцією, над вимовою і над акторською майстерністю. Польська публіка чудово сприйняла виступ Марини. І я маю чим пишатися, адже можна багато працювати з дітьми і не бачити результату. А я пишаюся тим, що моя учениця виступила на конкурсі якнайкраще”, – розповідає Олена Кисельова.
Марина Стефанів ще дуже маленька, але вона уже проявила себе здібною, талановитою людиною. У цієї дівчинки ще усе попереду. Але вона дуже старається і багато працює над собою. А отже, ми ще не раз почуємо ім’я цієї дівчинки, яка прославить і Прикарпаття, і Україну.
Любов Загоровська
Переглядів: 1010 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]