Четвер, 28.03.2024, 17:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 4 » МІСТО
11:23
МІСТО
Громадська рада ЄРЦ обговорювала проблеми прибирання та ліфтів

29 березня відбулось чергове засідання Громадської ради ЄРЦ. Члени ради обговорили питання прибирання прибудинкових територій, обслуговування ліфтового господарства. Також обговорювалось питання застосування енергозберігаючих технологій.

Це вже третє засідання консультативно-дорадчого органу, створеного при «Єдиному розрахунковому центрі» восени минулого року. Головним завданням ради є допомога муніципальному управителю в ухваленні ключових рішень.
Зокрема, рада заслухала інформацію начальника Житлово-експлуатаційної організації №9  Любов Андрусяк щодо надання послуги із прибирання прибудинкової території, механізмів та шляхів вдосконалення надання послуги.
Члени громадської ради виступили з пропозиціями покращення надання послуги з прибирання прибудинкової території, зокрема щодо закріплення двірника за кожним будинком, збільшення кількості двірників для забезпечення більш якісного надання послуги, а також щодо забезпечення належного функціонування дощеприймальної дворової мережі, що унеможливлювало б підтоплення прибудинкових територій.
Інженер відділу експлуатації КП «ЄРЦ» Ростислав Котович, представники КП «Івано-Франківськліфт» та ПП «Прикарпатліфт» доповіли загальну інформацію про стан ліфтового господарства.
Громадська рада вирішила посилити контроль за наданням послуги із технічного обслуговування та поточного ремонту ліфтів та за можливості укомплектувати ліфтові кабіни (шахти) засобами сигналізації та обладнанням для обмеження доступу сторонніх осіб, виконати трафаретний напис на дверях ліфта з номером телефону екстреного виклику представника ліфтової компанії у випадку зупинки ліфта.
Інженер відділу експлуатації КП «ЄРЦ» Віктор Синишин доповів членам громадської ради про плани підприємства щодо застосування енергозберігаючих технологій. Зокрема, мова йшла про нові проекти ЄРЦ – тепловізорний контроль (енергоаудит) та програму встановлення світлодіодних світильників.
На наступному засіданні ради вирішили обговорити питання надання послуг із холодного водопостачання та водовідведення та запросити представників КП «ІФВЕТП», а також розглянути програму облаштування прибудинкових територій житлового фонду Івано-Франківська на 2012-2015 роки.

Переглядів: 670 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]