П`ятниця, 29.03.2024, 07:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Липень » 26 » МІСТО
11:24
МІСТО
Запрацював оновлений маршрут

Міській владі вдалося умовити приватних перевізників обслуговувати автобусний маршрут №83 «Обласна лікарня – онкодиспансер».
Минулого тижня розпочав роботу новий міський автобусний маршрут №83 сполученням «Обласна лікарня – онкодиспансер». За словами заступника начальника відділу транспорту і телекомунікацій департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Володимира Чиха, наразі його обслуговуватимуть лише два автобуси із передбачених чотирьох.


«На прохання пасажирів ми розробили маршрут, який мав сполучити між собою онкодиспансер, центральну міську та обласну клінічну лікарню і виставили його на конкурс, але ніхто із перевізників не забажав взяти у ньому участь, – каже В.Чих. – Тому ми запропонували його обслуговувати тим перевізникам, які програли конкурс на інших маршрутах. Зараз там працюють два автобуси, але, можливо, маршрут вдасться доукомплектувати ще двома», – додав він.
За словами В.Чиха, у маршрут №83 довелося внести додаткові зміни. Зокрема, від обласної лікарні до онкодиспансеру автобуси їздитимуть попри ринок і вокзал та вулицею Коновальця. А від онкодиспансеру – вулицями Коновальця, Петлюри, Довженка, Мазепи, попри центральну міську лікарню, і далі Новгородською, Галицькою та Пасічною до обласної лікарні.
Тим часом конкурс на ще два нові маршрути №40 «Автостанція №2 – вул. Шухевичів» та №50 «м-н «Каскад» – аеропорт» теж прогнозовано не відбувся через відсутність заяв претендентів-перевізників. «Змусити когось їх обслуговувати ми не можемо, – каже  В. Чих. – Тому ми будемо рекомендувати нашому комунальному підприємству «Електроавтотранс» брати автобуси у лізинг».
Нагадаємо, що свого часу заступник міського голови Микола Саєвич запевняв: у разі, якщо маршрути №40 і №50 не забажають обслуговувати приватні перевізники, це робитиме комунальний транспорт, адже ці маршрути, на вимогу облдержадміністрації,  мають налагодити сполучення з обласним бюро медико-соціальної експертизи на вулиці Переяславській.
Наш кор.


А мешканці проти…


Мешканці однієї із багатоповерхівок на вулиці Мазепи відмовились надати своє співфінансування на перенесення електрощитової із затопленого підвалу.
Про цей неординарний випадок поінформував заступник директора «Єдиного розрахункового центру», депутат міськради Микола Вітенко. Він розповів, що мешканці цього будинку неодноразово скаржились на те, що через підтоплення у підвалі електрощитової у них «вибиває» світло. Про цю проблему знали і перші керівники міста, яким люди теж скаржились. Після неодноразових доручень міського голови, відповідного обстеження будинку та з’ясування причин проблеми ЄРЦ визнав за необхідне перенести електрощитову з підвалу в інше місце.
Роботи мали виконуватись на умовах співфінансування від мешканців та з міського бюджету. Однак люди відмовилися надати своє фінансування для вирішення цієї проблеми. «Ми виготовили проект, провели громадські слухання, але люди відмовились», – каже М. Вітенко. На запитання заступника міського голови-директора департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Миколи Саєвича, що ЄРЦ тепер думає робити, М.Вітенко відповів: «Нам доведеться це робити за власні кошти».     
Хвалимир ВЛАДІВ

Переглядів: 819 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]