Четвер, 28.03.2024, 21:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Липень » 5 » МІСТО
11:50
МІСТО
Генплан відкорегують
Роботи щодо коректури генерального плану забудови Івано-Франківська розпочнуться у вересні.
Про це повідомив заступник директора департаменту містобудування та архітектури – начальник управління генерального плану та містобудівного кадастру Володимир Гайдар. За його словами, до участі у конкурсі на коректуру генплану Івано-Франківська будуть запрошені Київський інститут «Діпромісто» імені Білоконя та Львівський інститут «Містопроект». Крім того, інститут «Західпроектреставрація» працює над розробленням так званого історико-опорного плану Івано-Франківська, а у місцевій філії «Діпроміста» департамент замовив виготовлення схеми генеральних планів сіл Івано-Франківської міськради та прилеглих сіл Тисменицького району Івано-Франківської області.
В.Гайдар поінформував, що в контексті майбутньої коректури генплану Івано-Франківська департамент містобудування та архітектури проводить аналіз позональної забудови міста та аналіз розробленої, але не затвердженої містобудівної документації. А головною проблемою на шляху майбутньої коректури генплану обласного центру він назвав необхідність визначення меж території генплану, оскільки на території Івано-Франківська уже діють генплани сіл міської ради.

Чому зупинялися ліфти?

У понеділок ввечері у кількох багатоповерхівках в різних мікрорайонах міста майже одномоментно несподівано зупинилися сім ліфтів.
Про це повідомила начальник служби оперативного реагування міськвиконкому Тетяна Клочко. У чотирьох ліфтах на той час пасажирів не було, а ось у трьох кабінах при температурі повітря понад 30 градусів за Цельсієм людям довелося чекати на прибуття аварійної служби від півтори до двох годин, бо після 17.00 понад 500 ліфтів обслуговує лише одна аварійна бригада.
Водночас, за словами директора КП «Івано-Франківськліфт» Ярослава Кваса, цієї однієї чергової бригади для обслуговування ліфтового господарства міста цілком достатньо. Майже одночасну зупинку семи ліфтів він пояснив «випадковим збігом обставин» і повідомив, що три ліфти зупинились через перевантаження. «Очевидно, люди поверталися з відпочинку на річках. Ліфти були перевантажені. У одній кабіні перебувало по шість осіб», – сказав Я.Квас.
Наш кор.
Переглядів: 1027 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]