П`ятниця, 29.03.2024, 13:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Березень » 18 » Коли серце на мить завмирає…
10:58
Коли серце на мить завмирає…
Вміння знаходити спільну мову з парфумерним ароматом – це мистецтво, яке розфарбовує життя яскравими відтінками і збагачує повсякдення. За одягом та прикрасами можна дізнатись про суспільний статус людини, а ось запах, який чуємо від неї, ми підсвідомо сприймаємо, як вираження її внутрішньої сутності. Існує правильний спосіб не помилитись у виборі: якщо, вдихаючи будь-який аромат, зігрітий шкірою, ви раптом відчули, що у вас радісно забилось серце, покращився настрій, значить – це саме те, що вам потрібно.

Лідія Анушкевичус, директор ПП «Рітас»:

– О, французькі парфуми – це моя маленька жіноча слабкість. В основному парфумерію мені привозять з-за кордону мої дорогі мужчини – чоловік та сини, які добре знають мої смаки. Скільки вони коштують, я точно не знаю, але думаю, що ціна пристойна.  Сьогодні реклама постійно пропагує новинки зі світу косметики та парфумерії, але я не люблю експериментувати, тому обираю класичні аромати від Versace, Lacostе, D&G... Я теж люблю дарувати своїм синам та чоловіку парфуми. Купую лише у «Брокарді», де ціна коливається від 400 до 700 грн. Знаєте, я взагалі не можу вийти з дому, щоб не нанести парфуми. Біля мене завжди є флакончик улюбленого аромату – у машині, у сумочці, на роботі. Ось зараз надворі запахло весною, тому і я ношу свіжі, легкі аромати. Навколо жінки завжди повинен бути гарний запах, але не «ударна хвиля».      

Тетяна Терсенова-Заводовська, директор школи краси «Ювента»:
– Зараз у моді японські аромати – легкі та ігристі, тому я захоплююсь колекцією Givenchy. За законами етикету парфуми можна дарувати лише близьким людям, адже це така інтимна річ. Я купую парфумерію лише у тих магазинах, де маю знижки – «Брокард», «Для тебе», а також у Франції на фабриці Фраґорана. Оскільки я людина фінансово забезпечена, то ціна для мене не має значення, я обираю лише те, що дійсно мені подобається. Використовую лише цілі лінії від певних дизайнерів: ранкові (голубі), денні (білі) та нічні (червоні) флакончики, ціна яких від 1100 грн. за 50 мл. Парфуми – це завершальний акорд до уже готового образу: наряду, зачіски, макіяжу. Звичайно, я не буду наносити французькі духи, коли іду на закупки чи гуляю із собакою.     
         
Тетяна Дуда, директор косметичного центру «Космолюкс»:
– Аромати відіграють колосальну роль у моєму житті. Я – «жінка настрою», тому обираю ті запахи, які мені підходять за станом душі. Вже давно цікавлюся аромотерапією – лікуванням ароматами. Запахи можуть підняти або, навпаки, зіпсувати настрій, зняти нервове напруження, можуть притуплювати апетит, а деякі навіть мають антицелюлітну дію. Купую парфуми лише у «Брокарді», а у подарунок отримую парфумерію лише від коханого чоловіка. Жінка завжди хоче, щоб її аромат подобався коханому мужчині. Мої улюблені бренди – це колекція Christian Dior (денні) та Chanel (вечірні). Ціна для мене не є показником якості парфумерної продукції, інколи можна навіть за 300 грн. купити гарний запах. Головне, щоб ароматичні ноти були гармонійно поєднані і гарно звучали.
Мар’яна Риндич
Переглядів: 1144 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]