П`ятниця, 29.03.2024, 01:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 29 » ЕХ, ДОРОГИ...
14:54
ЕХ, ДОРОГИ...
Шляховики чекають на асфальт

Персональну відповідальність за виконання в цьому році передбачених обсягів робіт із так званого вибіркового капремонту доріг нестимуть керівники міського управління  капітального будівництва, – заявив міський голова Віктор Анушкевичус.

Свого часу мер говорив, що задоволений темпами виконання запланованих робіт з поточного й капітального ремонту проїжджих частин міських вулиць. Однак час минає, не за горами зима, а на окремих об’єктах шляховики до робіт ще й не приступали. Не розпочався й ремонт прибудинкових територій та міжквартальних проїздів. А коли задощить і вдарять приморозки, настеляти асфальт вже не годиться. Хоча, наші шляховики на все здатні.
Нагадаємо, що кілька об’єктів, переважно перехресть, вартість ремонту яких не перевищувала 300 тисяч гривень і на які не оголошувався тендер,  столична фірма «СЕМБУД» вже відремонтувала. Ще на чотири об’єкти на загальну суму в 4,9 мільйона гривень був оголошений тендер, переможцем якого визнали  компанію «АРВА» з Дніпропетровщини. Вона має ремонтувати перехрестя вулиць Вовчинецької-Івасюка, частину вулиць Галицької, Деповської та Івана-Павла ІІ саме в такій послідовності.
Як повідомив заступник начальника міського УКБ Микола Халак, найближчим часом фірма завершить ремонт перехрестя Вовчинецької-Івасюка, де ще необхідно укласти 30 тонн асфальту, і вже розпочала роботи на з”їздах з моста на вул. Галицькій. Загалом на ремонт передбаченої планом частини цієї вулиці необхідно 1700 тонн асфальту. Старе покриття також почали знімати на вул. Деповській. Повільні темпи асфальтування підготовлених для цього ділянок проїжджих частин М.Халак пояснює передовсім тим, що цього року в місті так і не запрацював асфальтний завод. 
Заступник начальника міського УКБ також повідомив, що ремонт ще п’яти об’єктів фінансуватиметься з бюджету розвитку міста. Це, зокрема, проектно-пошукові роботи на капремонт вулиць Промислової та Угорницької та ремонт проїжджої частини вулиці Тролейбусної поблизу ДКП «Електроавтотранс». На виконання робіт з ремонту вул. Автоливмашівської й реконструкції перехрестя вул. Галицької-Тролейбусної-Пасічної оголошено конкурс, але їх обов’язково розпочнуть ще в цьому році. А ось чи братимуться до ремонту частини вулиці Гординського, ще не відомо. Йде пошук підрядника робіт.

Хвалимир ВЛАДІВ       
Переглядів: 1089 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Bong  
0
You're the one with the brains here. I'm wtacihng for your posts.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]