П`ятниця, 26.04.2024, 04:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 15 » Чи впливають на Вас різкі зміни погоди?
12:38
Чи впливають на Вас різкі зміни погоди?
Погода часом буває досить примхливою. Особливо у холодну пору року. Різкі перепади атмосферного тиску, вологості й температури повітря, зміни напрямку і сили вітру – це ті «вибрики», які вона час від часу підносить нам. Інколи до них приєднуються й магнітні бурі. Метеорологічні зміни в атмосфері в поєднанні з магнітними бурями для багатьох людей стають справжнім стресом. Більшість навіть цілком здорових людей відчувають дискомфорт під час перепаду показників погоди,  для декого це справжня  «катастрофа».

Вікторія, студентка:
– Я вважаю, що у природи нема поганої погоди, є лише неправильний одяг і взуття. Під час різких перепадів атмосферного тиску інколи відчуваю дратівливість, легку депресію, швидше втомлююсь. Але я не звертаю на це уваги, намагаюсь знаходити «плюси» у кожній погоді. А скиглення на те, що «погода не сприяє» – це хіба для бабусь на лавочці біля під’їзду. 

Олег Дмитрович, будівельник:
– На здоров’я не впливає, але настрій псує. Особливо під час таких парадоксів, коли на Новий рік падав дощ і скрізь по місту на дорогах були «скляні озерця». Взуття за мить промокало, тому і простудитись  можна легко. А морозу та снігу я не боюсь, тільки б наші комунальники працювали старанніше. 

Галина Василівна, пенсіонер:
– Я відчуваю майже хронічну залежність від примх погоди, адже маю проблеми із серцем. Під час погодних змін у мене виникає сильний головний біль, млявість, порушується сон, знижується працездатність, болять руки та ноги. Городяни взагалі чутливіші до змін погоди, ніж жителі села, адже більше часу проводять у приміщенні і менше бувають на свіжому повітрі.

Валентин, продавець:
– Для працівників ринку погода є вирішальним фактором їхнього заробітку. Йдеться не тільки про кількість клієнтів, але й самопочуття самих працівників. Взимку доводиться на морозі стояти, відморожуючи руки і ноги. Навіть у теплих рукавицях не зігрієшся. Доводиться зігріватись трохи «внутрішньо», щоб і настрій покращився. А про наближення дощу мені сигнал подають хворі кістки, які вночі так болять, ніби їх «викручують».
Мар’яна Риндич  
Фото Тараса Яковина

Переглядів: 1350 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]