Четвер, 25.04.2024, 12:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Квітень » 7 » БЛАГОУСТРІЙФУ
11:20
БЛАГОУСТРІЙФУ
Сьогодні в місті буде чисто?
За два останніх дні комунальники Івано-Франківська мали впоратися з тим, чого вони ще не зробили відколи зійшов сніг.
Саме стільки часу на усунення виявлених інспекцією з благоустрою недоліків дав комунальникам на вівторковій апаратній нараді у виконкомі міський голова Віктор Анушкевичус, заявивши, що особисто це проконтролює.
За словами керівника муніципальної інспекції з благоустрою Степана Кукули, в місті й надалі є проблеми з вивезенням негабаритного сміття, незадовільним станом сміттєвих контейнерів і контейнерних майданчиків, прибиранням вулиць (особливо в так званому приватному секторі малої забудови) та дамб річок.
В.Анушкевичус зазначив, що допомогти у прибиранні дамб річок зголошуються різні політичні сили і попросив інспекцію з благоустрою надіслати всім партіям перелік найпроблемніших місць, які необхідно прибрати.
Секретар міськради Руслан Марцінків поінформував, що депутати від ВО «Свобода» провели вже 11 толок і до Великодня планують провести ще 17, але нарікав на малу активність мешканців. «Депутати приходять і бачать, що нікого нема. Лише після обходу квартир люди виходять прибирати двір», – бідкався Р.Марцінків.
А керуючий справами міськвиконкому Андрій Лис порекомендував керівництву УЖКГ на основі розпорядження голови ОДА розробити і подати міському голові на затвердження відповідний комплекс заходів щодо наведення в місті належного санітарного стану та проведення міської передвеликодньої толоки, щоб ця робота була системною й плановою і за невиконання запланованих заходів можна було б з когось потім спитати…
Хвалимир ВЛАДІВ

Міліція взялась за «металістів»
За незаконні операції з металобрухтом в місті призупинили діяльність трьох приймальних пунктів.
Про це повідомив заступник начальника МВ УМВС, підполковник міліції Андрій Прусак. За його словами, у полі зору правоохоронців перебувають й решта 12 пунктів приймання металобрухту, які теж можуть приймати від населення викрадене комунальне майно. Однак під час міліцейських рейдів вони здебільшого закриті й працюють лише від випадку до випадку. А для того, щоб на законних підставах призупинити їхню діяльність, як висловився підполковник Прусак, «треба нормально, кваліфіковано затримати порушників під час приймання краденого».
«Вам що – бракує кваліфікації?», – поцікавився у заступника начальника МВ УМВС міський голова Віктор Анушкевичус. «Ні, не бракує. Ми продовжуватимемо таку роботу», – запевнив мера правоохоронець.
Наш кор.
Переглядів: 921 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]