П`ятниця, 19.04.2024, 13:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 12 » АКЦЕНТИ
12:24
АКЦЕНТИ
Три роки при владі  
Фракція ВО «Свобода» підбила підсумки трирічної діяльності у міській раді


33 з 59 депутатів Івано-Франківської міської ради складають депутати від ВО «Свобода». Чим    упродовж трьох років займався кожен народний обранець окремо та фракція  у цілому, депутати розповіли іванофраківцям минулої неділі, 8 вересня. 

Із трирічними напрацюваннями депутатів городяни могли ознайомитись наочно – про це сповіщали великі фотостенди, зі звітом кожного народного обранця, розміщені у залі. Про діяльність політсили загалом  розповів короткий фільм, що презентували на початку заходу.  
Участь у зустрічі взяли народні депутати України, голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич та екс-секретар міської ради, народний депутат  Руслан Марцінків.
За словами Руслана Марцінківа, івано-франківські «свободівці» в останні три роки сконцентрували свою увагу на трьох господарських пріоритетах: покращенні якості доріг, ремонту житлового фонду та дитячому вихованні і дозвіллі. У кожній з цих галузей є певні приклади  успіху, зауважив депутат:  за останні два роки в Івано-Франківську зроблено в 10 разів більше доріг та перехресть, ніж за попередній період, а загальна кількість відремонтованих об’єктів житлового фонду, враховуючи роботи, проведені за підтримки фонду на виконання депутатських повноважень депутата-мажоритарника від «Свободи», – понад 500. Що стосується роботи в напрямку виховання дітей, народний обранець відмітив впровадження електронної реєстрації до дитсадків, створення 12 додаткових дошкільних груп та встановлення 54 ігрових майданчиків.  
«Загалом програма міської організації ВО «Свобода» за три роки виконана на 65%, –  підсумував Руслан Марцінків. – Можливо, не все нам вдається вирішити, не на все вистачає часу, бо кожен з депутатів має своє основне місце роботи. Але, окрім багатьох виконаних добрих справ, визначено головні напрямки та закладено підвалини подальшого розвитку міста».
Олександр Сич у своїй промові акцентував увагу на важливості проведення аналогічних зустрічей із громадою.
«Перед виборами нам обіцяють гори-мости, а після виборів усе це чомусь кане в лету, – говорив «свободівець». – Сьогодні звучали конкретні положення передвиборної програми ВО «Свобода» у місті Івано-Франківську та інформація про стан їхньої реалізації. Таке регулярне звітування і надалі, я впевнений, буде приносити свою користь», – резюмував народний депутат.
Під завісу заходу для усіх присутніх у залі виступили юні танцюристи з народного аматорського колективу «Галицька веселка», а найактивнішим «свободівцям» вручили почесні грамоти. По завершенні урочистої частини іванофранківці мали можливість поспілкуватися із депутатами біля іменних стендів.
Вікторія ГАЙДУК

Переглядів: 691 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]