Середа, 24.04.2024, 20:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 17 » АКЦЕНТИ
12:36
АКЦЕНТИ
З В Е Р Н Е Н Н Я
до  мешканців  Івано-ФранківськаШановні  іванофранківці!


Нещодавно завершились вибори народних депутатів України. Наш край отримав 16 своїх представників в українському парламенті. Щиро сподіваюся, що праця наших обранців буде корисною як для держави в цілому, так і для нашого міста зокрема. Багато новообраних депутатів мають досвід роботи в органах місцевого самоврядування і саме тому ми, мешканці Івано-Франківська, маємо надію на відстоювання інтересів нашого міста на найвищих щаблях влади.  
У зв’язку з тим, що деякі народні депутати, до свого обрання, були депутатами Івано-Франківської обласної ради, на їхніх округах відбудуться проміжні вибори до обласної ради. Один із таких округів (округ №43) знаходиться на території Івано-Франківська. Це практично третя частина міста. Зокрема, до цього виборчого округу входять мікрорайон «Пасічна», райони вулиць Набережної, Кармелюка, Довгої, Василіянок, Миру, Вовчинецької, Богдана Хмельницького, частина  мікрорайону «Позитрон» та село Вовчинці. Вибори відбудуться 27 січня 2013 року і саме з цією подією пов’язане моє звернення до вас, шановні мої містяни.
Маючи великий досвід роботи в системі місцевого самоврядування, я глибоко переконаний, що  найважливішим у роботі депутата будь-якого рівня є його чесність у виконанні своїх передвиборчих обіцянок, конструктивність у роботі та здатність консолідуватись у прийнятті важливих рішень. Дуже часто спільні зусилля депутатів різних рівнів стають запорукою успішного розвитку окремо взятих територій. У повній мірі це стосується і нашого з вами Івано-Франківська. У владі нам потрібні  люди, які вміють прислухатись до думки своїх виборців, працювати в команді і на перший план ставлять інтереси громади, а не свої партійні пріоритети.
Я, як міський голова Івано-Франківська, зацікавлений у тому, щоби в обласній раді було якомога більше гідних представників нашого міста, спільно з якими ми зможемо відстоювати інтереси його мешканців, працювати над втіленням програм економічного та соціального розвитку.
Івано-Франківськ – це місто зі значним промислово-економічним та науковим потенціалом, широкими можливостями для розвитку як внутрішніх міжрегіональних, так і зовнішніх міждержавних зв’язків. Цей потенціал необхідно якісно використовувати для розбудови та сталого розвитку Івано-Франківська. Тому в обласній раді інтереси нашого міста має відстоювати  людина, яка знає, як це робити, має попередній успішний досвід такої діяльності і має напрацювання для продовження роботи в майбутньому. Серед сьогоднішніх кандидатів в депутати до обласної ради є така людина.
Ще вперше будучи кандидатом на посаду міського голови Івано-Франківська, я детально вивчав досвід своїх попередників і був приємно здивований, скільки добрих справ для міста втілив міський голова 1994-1998 років Богдан Борович. У час раннього становлення нашої держави, нелегкий кризовий період на пострадянському просторі, Богдану Боровичу вдалось реалізувати багато проектів як в економічному плані, так і в плані духовного відродження нації. За час його каденції успішно працювали промислові об’єкти нашого міста, здійснено заходи для покращення роботи міського транспорту, відкрито дві нові поліклініки. Центральна міська лікарня отримала нове, просторіше приміщення. Запрацював Українсько-Канадський бізнес-центр, який є успішним і сьогодні. Школи міста перевели на українську мову навчання. Багато громадських патріотичних організацій змогли розпочати свою роботу за підтримки тодішнього міського голови.
Весь трудовий шлях Богдана Боровича свідчить про його професіоналізм, істинну патріотичність поглядів та щире вболівання за долю рідного краю. За роки незалежності України Богдан Борович обіймав багато відповідальних керівних посад. Зокрема, був головою Фонду комунального майна області, головою представництва Держпідприємництва в Івано-Франківській області, заступником голови ОДА, депутатом обласної ради 4-х скликань. Це неабиякий досвід, який дуже потрібен в роботі депутатського корпусу обласної ради.
Спілкуючись з паном Богданом під час виборчої кампанії 2012 року, я зміг особисто переконатись у його патріотичному налаштуванню, проникливому розумі та активній громадській позиції. У цієї людини багато ідей та планів, втілення яких принесло би безперечну користь для нашого міста.
Шановні іванофранківці, я, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, звертаюсь до вас з проханням проявити свою небайдужість, прийти на вибори і проголосувати за Богдана Боровича.  Я впевнений, що разом ми оберемо гідного представника міста в обласній раді. Самовіддана праця, фаховість, відповідальність та активна патріотична громадська позиція – це ті риси, якими має бути наділений справжній народний обранець. Я бачу ці риси у Богдані Боровичу. Тому закликаю усіх підтримати його кандидатуру на проміжних виборах до обласної ради 27 січня 2013 року. Нехай переможе досвід та патріотизм!
І на завершення. Наше місто втомилось від демагогії та політиканства. Настав час дати бій пустослів’ю та некомпетентності. Тільки від нас з вами залежить, кого ми оберемо у владу. Важливо, щоб нашим представником стала людина, для якої пріоритетним у роботі стане забезпечення потреб міста.
З повагою, міський голова Івано-Франківська
Віктор Анушкевичус


Переглядів: 623 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]