П`ятниця, 29.03.2024, 13:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 27 » АКЦЕНТИ
22:40
АКЦЕНТИ

Поверніть  нам «Грінко»!

Був у нас найкращий виконавець послуги з вивезення сміття з прибудинкових територій – «Грінко-Франківськ». Він забезпечував роздільне збирання твердих побутових відходів: були сітки для ПЕТ-пляшок, окремо складали папір та картон, стояли контейнери для інших побутових відходів. Сміттєві майданчики постійно прибирали, підтримувався порядок.
Віднедавна картина змінилась. Очевидно, комусь це заважало і вирішили зробити за принципом «нехай буде гірше, але інакше». Що ж ми маємо зараз? Зараз стоять контейнери, деякі перевернуті, бо без коліщат, довкола сміття і бруд, роздільного збирання ТПВ вже нема. Кому вигідний такий стан речей, коли нам нав’язують послугу гіршу та ще й дорожчу?
До речі, нещодавно на засіданні сесії Верховної Ради України наголошували, що вибирати обслуговуючу компанію – прерогатива мешканців. Отже ми, жителі міста, маємо право не укладати договір з тими, кого нам нав’язують, а укладати угоди з тими, хто надає послуги краще і дешевше. Чому нас позбавляють права вибору?
Поверніть нам «Грінко»! (Акцентуємо на тому, що жоден мешканець нашого будинку не має у цій фірмі знайомих, ні свата, ні брата).
Роман Степаняк,
голова будинкового комітету будинку №2 на вул. Толстого, ОСББ «Версія».


ДО ТЕМИ:

Як повідомив «Західному кур’єрові» гендиректор «Грінко-Франківськ» Володимир Мендела, фірма продовжує оскаржувати результати конкурсу на право вивезення ТПВ і нелегітимність конкурсної комісії. Два суди «Грінко-Франківськ» програло. Наступне засідання за позовом щодо нелегітимності конкурсної комісії у місцевому господарському суді призначене на 17 липня. 

Переглядів: 877 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Гість  
0
Нажаль, "Грінко" напевно ніхто не поверне найближчим часом, тому що за виграш у конкурсі АТП-0928 щомісяця відстьогує "Свободі" в особі їхнього місцевого фюрера Онуфріїва. Тепер потрібно відбивати вкладені кошти, до того ж потрібно фінансувати зараз виборчу компанію "Свободи". Для цього АТП-0928 навіть взяло в підприємців куплені беушні сміттєвози, щоб надовго залишитись на ринку. Так нажаль місцева політика з місцевими "вождями" і "вождиками" вирішують долю цілого міста, насрати їм на думку громади.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]