Середа, 08.05.2024, 03:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Вересень » 16 » Не піддатись на облесливі обіцянки
13:04
Не піддатись на облесливі обіцянки
Ярослав Бачкур,
голова фракції БЮТ у міській раді


Закінчуються повноваження депутатів міської ради V демократичного скликання. Хочу поділитися з вами, шановні мешканці нашого міста, своїми роздумами з приводу того, як нам, депутатам, працювалось, як виконували свої передвиборчі програми і обіцянки.
Варто нагадати, що вперше депутатський корпус міськради обирався за принципом партійної приналежності (тобто за пропорційною системою виборів). Депутати зобов’язані були дотримуватись партійної дисципліни з метою повного виконання своєї передвиборчої програми. Небажання виконувати нашу програму – програму Блоку Юлії Тимошенко привело до того, що ми змушені були вивести шістьох депутатів зі складу міської ради і замінити їх на більш достойних. Варто зауважити, що саме наша фракція була найбільш дієздатною, найбільш послідовною. Постійно відстоювала інтереси мешканців, була, зокрема, ініціатором створення тимчасової контрольної комісії міськради, яка вивчала земельні зловживання наших місцевих чиновників. Земельні зловживання виконавчої влади міста, доведені цією комісією, завершились відкриттям двох кримінальних справ. З прикрістю мушу сказати, що міський голова не зумів організувати на належному рівні ні роботу міської ради, ні роботу виконавчого комітету. На жаль, Віктор Анушкевичус не захотів сформувати спільну програму на основі передвиборчих програм тих політичних сил, які були обрані громадою до міської ради. Така програма повинна була об’єднати зусилля всіх депутатів на виконання невідкладних болючих проблем міста, а саме: реформування ЖКГ, капітальний ремонт доріг, впорядкування транспортного руху, ефективне використання майна, земельних ресурсів, бюджетних коштів, припинення хаотичної забудови міста тощо. Хоча перед виборами міський голова письмово зобов’язувався таку програму сформувати...
31 жовтня всі ми знову прийдемо на виборчі дільниці, щоб виконати свій громадянський обов’язок. В Івано-Франківську ми знову обиратимемо міського голову і 60-ть депутатів. Половина з них буде обрана за партійними списками, як і попереднього разу, а половина – за мажоритарною системою. Тому дуже важливо зробити правильний вибір, не піддатись на облесливі обіцянки, заманливі пропозиції як партій, так і окремих кандидатів, які ще нічим не прислужились громаді або скомпроментували себе в минулому.
Переглядів: 907 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]