П`ятниця, 19.04.2024, 19:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 5 » ІНФОРМАЦІЯ
10:56
ІНФОРМАЦІЯ
А пасажири  все скаржаться…
Водії, які обслуговують автобусний маршрут №67 «вул. Максимовича-АС-3», дедалі частіше не дотримуються графіка, не виконують всіх рейсів та самовільно з’їжджають з маршруту, а міська влада не спроможна вирішити цю проблему пасажирів.
На адресу служби оперативного реагування міськвиконкому почастішали скарги на роботу автобусного маршруту №67 «вул.Максимовича-АС-3» від його постійних пасажирів. За словами начальника служби Тетяни Клочко, люди обурюються, що водії самовільно з’їжджають з маршруту. Автобуса на вулиці Максимовича можна марно очікувати по кілька годин. Замість чотирьох машин маршрут №67 донедавна обслуговували дві. Потім одна, бо інша поламалась. «А минулого тижня працівники розташованого на цій вулиці району електромереж поскаржились, що на маршруті нема жодного автобуса», – поінформувала керівництво міста на апаратній нараді в міськвиконкомі Т.Клочко.
Варто зазначити, що проблема відсутності належного пасажирського сполучення громадським транспортом вулиць Сагайдачного, Хмельницького та Максимовича, де розташовано чимало підприємств, організацій, установ та закладів різної форми власності, керівництву міста відома вже не перший рік. І міський голова, і колишній та теперішній його заступники з питань ЖКГ, транспорту і зв’язку, й колишній начальник відділу транспорту неодноразово обіцяли її вирішити. Однак чиновники в міськвиконкомі змінюються, а проблеми у пасажирів, як бачимо, залишаються.

Хвалимир ВЛАДІВ

Опришівці – в зоні ризику підтоплення
Мешканці мікрорайону Опришівці побоюються повторення його підтоплень і просять міську владу вжити заходів для запобігання біді.
Про це на сесії міськради заявив місцевий депутат від ВО «Батьківщина» Ярослав Бачкур. У своєму запиті на ім’я міського голови він наголосив, що проблема захисту окремих ділянок мікрорайону від підтоплення та необхідність прокладення мереж водовідведення не вирішується ще з часу повені 2008 року.
«Акти ділянок і траси водовідведення – все це є. Потрібно розробити проектно-кошторисну документацію і приступати до робіт. Але коштів на це не виділяється з 2008 року. Мешканці побоюються, що тривале бездощів’я невдовзі може бути компенсоване значними опадами і тоді біди знов не уникнути», – пояснив стурбованість місцевої громади таким станом справ Я.Бачкур.
Наш кор.

Переглядів: 983 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ahmeloy  
0
Your post has moved the debate forward. Thanks for sahinrg!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]