Середа, 01.05.2024, 23:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 4 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
11:31
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Микола ВІТЕНКО,

секретар Івано-Франківської міської ради


Забезпечувати дисципліну у виконавчій гілці влади

Передусім хотів би привітати всіх нас з Новим роком та Різдвяними святами. Бажаю кожній родині сімейного добробуту, радісних дитячих усмішок, здоров'я, любові, миру і процвітання! Нехай Новий рік увійде до Вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагомі здобутки.
Для себе на посаді секретаря міської ради бачу наступні завдання :
• Продовжувати справу свого попередника і докласти всіх зусиль, щоб і надалі зберігати єдність депутатів міської ради від демократичних сил заради служіння громаді міста.
• Зберегти той високий рівень прозорості діяльності міської ради, що зараз є і всіляко втілювати в життя хороші прогресивні ідеї з метою подальшого забезпечення оптимізації її роботи.
• Бути зв’язковою ланкою в системі взаємодії законодавчої та виконавчої гілок влади в нашому місті та всіма доступними мені механізмами впливу забезпечувати дисципліну у виконавчій гілці влади при виконанні рішень сесій міської ради, належному реагуванні структурних підрозділів виконавчого комітету на депутатські запити та звернення. Впевнений, що продуктивність та ефективність роботи міської ради цього скликання в подальшому знайде своє відображення і в діяльності виконавчого комітету, який зможе працювати більш плідно для жителів міста.
Все активніше в державі порушується питання вступу в Митний союз, хоча Україна, за Конституцією, не має права входити до складу організацій, що мають наддержавні органи. Чому ж так стається, що наша країна рухалась в напрямку Європи останніх 22 роки, а нас хочуть привести в Азію?
Персональний склад нового-старого Кабінету Міністрів України, затверджений 24 грудня, засвідчує, що ми продовжуємо шлях в нікуди. Ціла низка міністрів у новому уряді зберегла свої посади. Найбільшою ганьбою нового уряду є те, що на посаді міністра освіти і науки, молоді та спорту залишився одіозний українофоб Дмітрій Табачнік. Бренд «уряд реформаторів» створюється штучно та не підкріплений кадровим потенціалом.
Незважаючи на зроблений останній «подарунок» депутатів Верховної Ради України попереднього скликання у вигляді Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», який ставить місцеве самоврядування у скрутне становище, ми будемо намагатися зробити все від нас залежне для забезпечення життєво необхідних потреб громади нашого міста.
Переглядів: 601 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]