Вівторок, 23.04.2024, 22:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 23 » ГОРДІСТЬ МІСТА
10:24
ГОРДІСТЬ МІСТА
Жити, щоб допомагати іншим

Ірина Промінська закінчила 1-й курс факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника. Вибір навчального закладу не є випадковим для Іринки, адже вона – зі справжньої династії вчителів. Цій непростій професії присвятили своє життя мама, батько, бабуся і дідусь дівчини.
Ірина закінчила Івано-Франківську ЗШ №24 і вже змалку виявила себе обдарованою та дивовижною людиною. Ще в 2-му класі вона здобула звання „Міні-міс школи”. Це була перша перемога в житті дівчинки.
Вже пізніше, займаючись танцями в клубі „Грація”, разом із своїм партнером Ірина стане багаторазовим учасником та володарем найрізноманітніших номінацій танцювальних конкурсів у латиноамериканській та стандартній програмах.
Крім того, вона займалася бісероплетінням та навчалася грати на ударних інструментах.
Цього року Ірина у парі з Андрієм Часовських стала переможницею конкурсу „Студент року”, що відбувався на базі Прикарпатського національного університету. Також взяла участь в конкурсі Студміс Івано-Франківська «Перлина Прикарпаття», у якому здобула впевнену перемогу. Тепер вона готується до Всеукраїнських змагань «Студміс України», які відбудуться у вересні в Києві.
Ірина Промінська мріє пов’язати своє життя саме з іноземними мовами, адже це надає значно більше можливостей реалізувати себе у житті, проте паралельно здобуває ще одну освіту в інституті туризму. Хоча багато хто з друзів казав, що навчання на двох факультетах паралельно є дуже складним, дівчина анітрохи не шкодує про свій вибір.
„Основне – правильно розрахувати режим дня, старатися працювати над собою та розуміти, що для тебе це потрібно і важливо, – каже Ірина. –  Багато хто з студентів скаржиться на надмірну завантаженість навчанням і нестачу часу. Але я встигаю і вчитися на двох факультетах, і брати участь в різноманітних конкурсах,  і погуляти з друзями. Треба визначити, що в житті є найголовнішим. Я розумію, що в 21-річному віці матиму на руках два дипломи про вищу освіту і думаю, цим не кожен може похвалитися”.
З 2007 по 2010 рік Ірина брала активну участь у волонтерській роботі, проводячи весь свій вільний час у Мальтійській службі допомоги. Найбільше Ірині подобається відвідувати різні дитячі будинки нашої області і дарувати дітям подарунки на свято Миколая. Щороку волонтери Мальтійської служби готують святкову програму та ставлять різноманітні сценки. А потім граються з дітьми. Ірина зізнається, що іноді після таких свят всі учасники плакали в автобусі, згадуючи очі малих дітей. „Дуже хочеться віддати їм часточку своєї душі, своєї любові. Хочеться їм допомогти і підтримати. Адже коли бачиш, як ці оченята світяться від щастя, коли вони називають тебе мамою, – емоції просто переповнюють. І я тільки за те, щоб допомагати тим, хто цього потребує”, – розповідає Ірина Промінська.
В Ірини тільки розпочалося студентське життя. Проте ця дівчина чітко знає, що в житті найголовніше. Вона готова жити, щоб допомагати іншим. А це – перша ознака справжньої Людини.
Любов Загоровська
Переглядів: 1107 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]