Четвер, 25.04.2024, 15:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 12 » ЖИТТЯ
09:57
ЖИТТЯ

16 червня стартує соціальний дитячий табір «Буковель»-2014
Доброю традицією туристичного комплексу «Буковель» стало безкоштовне оздоровлення прикарпатських дітлахів. Вже більше 5 років тривають різноманітні соціальні проекти, започатковані Олександром Шевченком, директором курорту. Традиційно з початком літа розпочинається програма безкоштовного оздоровлення дітей, позбавлених повноцінного батьківського піклування (сиріт чи напівсиріт) молодшого та середнього шкільного віку, переможців обласних та всеукраїнських шкільних олімпіад, спортивних заходів. Цього року оздоровитись в Карпатах матимуть змогу і діти учасників АТО.
«Бізнес  має бути соціально відповідальним. Саме такий принцип сповідує туристичний комплекс «Буковель», продовжуючи традицію безкоштовних соціальних таборів для іванофранківців. З кожним роком ми намагаємося охопити все більшу кількість дітей та зробити їх відпочинок корисним і цікавим. В цьому році також важливо допомогти родинам військових. Для їхніх дітей, за словами психологів, перебування в таборі вкрай необхідне, для зняття стресу та морального відпочинку», – наголошує О.Шевченко.
Чимало дітей у наш час залишаються позбавленими повноцінного літнього відпочинку, такого необхідного для їх здоров’я та гармонійного розвитку.  На жаль, держава наразі не в змозі забезпечити всіх дітей оздоровленням, тому, на переконання О.Шевченка, на допомогу має прийти бізнес.  
Оздоровчий табір «Буковель» для вищезгаданих категорій дітей буде проходити на безкоштовній основі. Заявки на участь в таборі розглядатиме спеціальна комісія щодо відповідності заявників всім умовам. Вже з 16 червня розпочнеться перша зміна. Загалом оздоровлення в соціальному таборі «Буковель» триватиме до 31 серпня.

Умови прийому дітей:
- діти віком від 7 до 15 років (включно);
- діти, які прописані в м. Івано-Франківську;
- батьки здійснюють трансфер дітей в обидві сторони самостійно.

Перелік документів, які потрібно подати для участі у таборі:
1. Паспорт одного з батьків (1, 2 ст. і прописка) – копія.
2. Свідоцтво про народження  дитини.
3. Довідка про доходи з місця роботи чи з біржі праці хоча б одного з батьків (з метою уникнення фальсифікацій, бо табір є виключно соціальним).
4. Документи про соціальні пільги.
5. Грамоти  (про основні досягнення).
6. Медична довідка про стан здоров’я  (за умов наявності хронічних захворювань, перенесених операцій тощо).

Документи, які потрібно мати з собою при в’їзді в табір:
1. Паспорт одного з батьків
2. Свідоцтво про народження  дитини.
3. Медична довідка – форма № 079/0 (її можна отримати в Міській дитячій поліклініці (фільтр – у дерматолога) та свого дільничного лікаря)
4. Довідка про наявні щеплення (її можна отримати в Міській дитячій поліклініці та свого дільничного лікаря).
5. Довідка про епідеміологічне оточення, що дійсна 3 дні з моменту її видачі (її можна отримати в Міській дитячій поліклініці (фільтр – у дерматолога) та свого дільничного лікаря).

Форма подачі заявки – електронною поштою.
Адреса куди відправляти скановані копії документів – olia.info@gmail.com
Місце відпочинку  – дитячий табір ТК «Буковель», с. Поляниця,  Яремчанської міської ради.
Тривалість відпочинку – 7 днів.
* – Подача документів на участь у соціальному таборі не гарантує автоматичного зарахування.  У зв’язку з обмеженою кількістю місць адміністрація залишає за собою право відмовити заявнику в участі в соціальному таборі або ж поставити його в чергу на наступний рік. В будь-якому випадку кожен з заявників отримає письмову відповідь.

Переглядів: 725 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]