Субота, 20.04.2024, 03:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 19 » ЖИТТЯ
10:00
ЖИТТЯ
Сім найвидатніших коханок усіх часів

Вони знали, як привернути до себе увагу, потішити не лише око чоловіка, а й душу. Вони розбивали серця та керували державами, прагнучи простого жіночого щастя…
До вашої уваги 7 найвідоміших куртизанок, фавориток, улюблениць і просто Жінок, які здобули славу неабияких коханок.


Діана де Пуатьє (1499-1566 рр.)
– вона була фавориткою Франсуа I та Генріха II.
Діані були притаманні надзвичайно проникливий розум та політична інтуїція. Король Генріх II довіряв їй написання багатьох офіційних листів, які були підписані злитим іменем «HenriDiane». Улюблениця короля заслужила звання  «розуму» трону, а її впевненість, досвід та лояльність зробили Діану надійним союзником короля.

Маркіза де Помпадур (справжнє ім’я Жанна-Антуанетта? –Пуассон)(1721-1764 рр.) — коханка французького короля Людовика XV.
Жанна-Антуанетта настільки зачарувала короля, що той розпорядився відвести їй апартаменти у королівському палаці. Її кімната знаходилася якраз під його спальнею і через потаємні сходи він щодня відвідував свою фаворитку. Для того, щоб Жанна-Антуанетта могла бути офіційно представлена при дворі, король купив для неї маєток Помпадур, до якого був прикріплений титул маркізи разом з гербом та регаліями.
Помпадур асоціюється із колосальними витратами французького двору, величезним впливом на короля та неймовірною любов’ю до одягу та прикрас. Але не варто забувати, що її зусиллями був відкритий фарфоровий завод та створена військова школа, яку закінчив молодий Бонапарт.

Грейс Еліот (приблизно 1754-1832 рр.)
— шотландська куртизанка у Франції.
Найвідомішим коханцем леді Еліот був герцог Орлеанський, двоюрідний брат короля Людовика XVI.  Через стосунки із герцогом Грейс заарештували та присудили до смерті на гільйотині. Але Грейс якимось чудом уникнула покарання.
Опісля ходили чутки, що ця жінка стала куртизанкою Наполеона Бонапарта, але не погодилась на його пропозицію вийти заміж.

Інеса Арманд (1874-1920 рр.)
– найвідоміша фаворитка «вождя» Жовтневої революції.
Після знайомства з Володимиром Леніним Інеса швидко знайшла спільну мову як з ним, так і з його дружиною. Коли Арманд не було поруч, Ленін таємно писав їй листи.
Інеса хотіла поїхати в рідну Францію, щоб вирватись із тісних обіймів революції. Володимир Ілліч дуже переживав, що у Європі її можуть арештувати, і порадив поїхати на південь.
Він і не здогадувався, що, відговоривши Інесу поїхати до Франції, послав її на зустріч зі смертю — через місяць Арманд померла від тифу. Ленін дуже важко пережив її смерть. Сьогодні Арманд поховано у Москві на Красній площі.

Мерилін Монро (1926-1962 рр.)
– одружена тричі, вона точно знала, як завойовувати серця чоловіків.
Уперше шістнадцятилітню Мерилін (справжнє ім’я – Норма Джин) силоміць видали заміж за молодого сусіда. Наступними чоловіками стали знаменитий бейсболіст Джо Ді Маджіо та популярний драматург Артур Міллер. Подейкують, що був ще й четвертий чоловік — журналіст і кінопродюсер Роберт Слетцер, котрий згодом став біографом Мерилін.
У серпні 1962 року Мерилін Монро знайшли мертвою у власному будинку в Лос-Анджелесі. Біля її ліжка було розкидано пігулки снодійного. Слідство дійшло висновку, що актриса наклала на себе руки, хоча існує версія,  що самогубство акторки було ініційовано близькими до неї людьми. Багато хто говорив, що ця смерть була пов'язана з її романом з тогочасним президентом США Джоном Кеннеді. Також серед коханців Монро називають акторів: Генрі Фонда, Марлона Брандо, Кларка Гейбла, Іва Монтана та співака Френка Синатру.

Герда Мюнсингер (1929-1998 рр.)
— східнонімецька повія та радянська шпигунка.
Популярна завдяки «Мюнсингерській справі» — політичному скандалу минулого століття у Канаді. У 1955 році емігрувала у Монреаль (Канада), де працювала служницею, офіціанткою та господинею в нічному клубі «ChezParee». Вступала у тісні стосунки із численними політиками, найвідомішими серед яких були міністри Джордж Хес та П’єр Севінья. Через 6 років розпусного життя Мюнсингер без зайвого розголосу депортували  назад у Німеччину, а Севінья подав у відставку.
Історія набула розголосу у 1966 році, коли міністр юстиції Люсьєн Карден поділився пікантною інформацією на парламентських дебатах. Уряд Канади офіційно заявив, що Герда померла від лейкемії, але один канадський репортер знайшов її живою в Західній Німеччині. Тоді жінка підтвердила чутки Люсьєна Кардена, заявивши, що була коханкою міністра, але не шпигункою.

Моніка Левінські (1973 р.)
— американка єврейського походження, коханка Білла Клінтона.
Проходячи практику в Білому Домі у листопаді 1995 року, зав’язала тісні стосунки із Біллом Клінтоном, які мало не призвели до імпічменту американського президента через те, що той під присягою збрехав про відсутність інтимних відносин із Левінскі. Клінтон дав клятву в тому, що «ніколи не був у сексуальних відносинах із цією жінкою». Однак пізніше, після зізнань Левінскі й оприлюднення доказів їхніх відносин, він все-таки підтвердив це та вибачився перед Монікою та дружиною Гілларі.
Стосунки із президентом принесли їй не тільки всеамериканську, а й всесвітню славу. Про любовні пригоди екс-президента США та Левінскі написали книгу та зняли документальний фільм. Спритна Моніка не зуміла заполонити серце Клінтона, але стала багатою. І хто знає, що з цього краще.
Переглядів: 828 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]