П`ятниця, 19.04.2024, 00:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 28 » ЗДОРОВ'Я
11:18
ЗДОРОВ'Я
Екскурсія у лікарню

У медичних закладах Івано-Франківська запровадять традицію проводити Дні відкритих дверей. Про це розповів головний лікар міста Тарас Масляк. За його словами, дуже багато жителів Івано-Франківська, студентів, які навчаються у вузах міста, чи туристів нічого не знають про міські лікувальні заклади.

«Про нас переважно знають лише ті, хто хворіє, приходять із своєю бідою, мають певні проблеми. Звісно, заклади охорони здоров’я не є закладами розважальними, але мені дуже б хотілося, щоб мешканці Івано-Франківська знали, які спеціалісти працюють на базі медичних закладів, знали не лише про вузькопрофільних фахівців, а розуміли, до кого можна звернутися, якщо раптово виникнуть якісь питання, знали про усі структури, які у нас діють», – зауважив Тарас Масляк.
З цією метою в івано-франківських медичних закладах планують проводити щоквартальні Дні відкритих дверей. Вони стосуватимуться і первинної ланки, а саме спеціалістів сімейної медицини, усіх поліклінічних відділень, стаціонарів лікарень, відділень пологового будинку чи дитячої лікарні. Мешканці та гості міста зможуть побачити, які спеціалісти працюють в лікувальних закладах, яку мають кваліфікацію, що зроблено для кращої роботи лікарень, яке новітнє обладнання діє на базі того чи іншого закладу охорони здоров’я тощо.
У Дні відкритих дверей у кожному медичному закладі міста відповідальний працівник проводитиме для усіх охочих екскурсію. Також у ці дні на базі кожного медичного закладу проводитимуть прийом громадян як головний лікар Івано-Франківська Тарас Масляк, так і його заступники. І кожен охочий зможе звернутися до них з тими питаннями, які його цікавлять.
Перший День відкритих дверей буде проведений ще цього року, а лікарі сподіваються, що такі акції стануть для Івано-Франківська традиційними.

Переглядів: 533 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]