П`ятниця, 29.03.2024, 16:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Квітень » 22 » Завжди на передовій
10:35
Завжди на передовій
14 квітня працівники Державної автомобільної інспекції відзначали своє професійне свято. В обласному центрі Прикарпаття урочистості з цієї нагоди пройшли в Центральному народному домі. Розпочались вони із хвилини мовчання, якою присутні вшанували пам’ять тих, хто загинув під час виконання службових обов’язків.
— Працівники ДАІ завжди на передовій. Саме до вас першими люди звертаються за допомогою, бо ви постійно є на наших дорогах, — сказав у своєму вітанні працівникам ДАІ начальник УМВС в області генерал-майор міліції Василь Варцаба. – Ви оберігаєте мир і спокій та захищаєте права і свободи наших громадян, забезпечуєте правопорядок. Для цього у вас є величезний кадровий потенціал. Бажаю, щоб ви з роботи завжди поверталися додому і вірили у щасливе майбутнє України. Добра, щастя, злагоди, родинного тепла. Щоб Господня благодать допомагала вам долати негаразди буденного життя.
Щирі і теплі слова вітань у день професійного свята на адресу працівників Державтоінспекції області лунали від соратників по службі, зокрема заступника начальника УМВС в області полковника міліції Ярослава Манжелея, який службі в органах ДАІ віддав понад 20 років, ректора Львівського державного університету внутрішніх справ генерал-майора міліції Богдана Щура. Не залишились осторонь й керівники автотранспортних підприємств області та обласного центру, які теж вітали у цей день працівників та керівників відділу державтоінспекції й дякували за співпрацю та забезпечення безпеки дорожнього руху на автошляхах області. А своїми досягненнями в цій сфері обласне управління ДАІ може пишатися. За останній час аварійність на автошляхах зменшилася наполовину.  
З нагоди професійного свята багатьом працівникам ДАІ керівник УМВС в області генерал-майор Василь Варцаба вручив відзнаки МВС та нові погони після присвоєння чергових спеціальних звань. А родзинкою цьогорічного святкування дня Державтоінспекції стала презентація книги «Алгоритм безпеки дорожнього руху» ветерана міліції, колишнього начальника відділу ДАІ області полковника міліції у відставці Зіновія Сочавського. В цьому ілюстрованому виданні у публіцистичних нарисах на основі реальних подій яскраво описано нелегку працю співробітників ДАІ та їхнє життя.


Надзвичайні ситуації
Небезпечні знахідки
Під час прокладання каналізаційного колектора в селі Угорники Івано-Франківської міської ради на місці розкопки на розі вулиць Тополиної та Федорченка робітники виявили чотири 82-міліметрові мінометні міни. Про це повідомила начальник служби оперативного реагування міськвиконкому Тетяна Клочко. Небезпечну знахідку обгородили і до прибуття розмінувальної групи ГУ МНС в області її охоронятимуть співробітники Вовчинецького відділення міськвідділу внутрішніх справ.
А на горищі будинку №12 на вул. Пасічній мешканці виявили 200 гр. ртуті, яка була в банці з-під майонезу.
Наш кор.
Переглядів: 1003 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]