Субота, 20.04.2024, 00:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Квітень » 22 » Встановлено рекорд міськради
10:30
Встановлено рекорд міськради
У вівторок, 20 квітня, нарешті завершила свою роботу 49-а сесія Івано-Франківської міськради, яка розпочалася ще 30 березня. Впродовж трьох сесійних засідань депутати ухвалили майже півсотні рішень.
Одним із найголовніших з них, навколо якого розпалилися справжні пристрасті ще під час першого засідання сесії, було питання про дороги. Точніше, про затвердження умов договору з інвестором на реконструкцію та капітальний ремонт доріг в місті. У результаті створення розпорядженням міського голови робочої групи, до якої увійшли як депутати, так і представники Асоціації таксистів, був вироблений новий проект рішення «Про затвердження істотних умов тендеру на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт доріг в м. Івано-Франківську».


Згідно з цим рішенням, ухваленим на другому сесійному засіданні 15 квітня, затверджено перелік вулиць міста, які пропонуються для будівництва, реконструкції та капітального ремонту в 2010 році. До списку увійшли вул. Проектна (від вул. Гетьмана Мазепи до вул. Короля Данила), вул. Джохара Дудаєва, вул. Бельведерська, вул. Миру, вул. Новгородська (від вул. Бельведерської до вул. Тичини), вул. Польова та вул. 24 Серпня.
Рішення передбачає проведення тендеру на будівництво та реконструкцію доріг. Фінансове управління МВК при підготовці проекту нового бюджету на 2010 рік повинно передбачити кошти в сумі 30 млн. грн. на виконання зазначених робіт за рахунок спеціального фонду.
Також затверджено першочергові заходи щодо забезпечення поточного ремонту доріг на 2010 рік. Згідно з документом забудовники, причетні до псування доріг в місті, будуть зобов’язані цьогоріч виконати ремонт асфальтобетонного покриття зруйнованих вулиць.
Крім того, готується звернення до облради, ОДА та Кабміну з проханням про передачу вулиць Набережної імені В.Стефаника, вул. Надрічної, вул. Івасюка та вул. Галицької (від моста через річку Бистрицю Солотвинську до с. Угринева) з комунальної власності територіальної громади міста у загальнодержавну власність, оскільки місто неспроможне самотужки довести їх до ладу.
На третьому засіданні 49-ї сесії міськради був розглянутий великий блок земельних питань. Але на цьому депутати не розійшлися. Одразу ж по її завершенні міський голова Віктор Анушкевичус оголосив позачергову 50-ту сесію, яка розглянула і ухвалила єдине питання – звернення до президента Віктора Януковича з проханням звільнити з посади міністра освіти і науки Дмитра Табачника.
Це рішення далося депутатам легко й швидко. За якихось 10 хвилин сесія завершила свою роботу. Закриваючи засідання, пан Анушкевичус потішив депутатів повідомленням про те, що їм вдалося встановити абсолютний рекорд в історії міськради – провести 50 засідань за чотири роки.
Серафим Кукулин  
 

Переглядів: 974 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]