П`ятниця, 19.04.2024, 06:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 13 » vox populi
11:24
vox populi
Чи будете ви брати участь у збройній боротьбі за Крим та за територіальну цілісність України?


Василь, видавець:
– Звичайно, я піду воювати. Адже Крим – територія України. Якщо віддати Крим окупантам, то вони захочуть ще іншу область, потім ще одну, адже в агресорів апетити нескінченні. Для нас втратити Крим – втратити Україну.


Володимир, дизайнер:
– Це дуже важке питання. Я боюсь, що така війна нічого не принесе Україні, окрім величезних втрат. І у силовому протистоянні наша армія програє, якщо не допоможуть збройні сили інших країн. Дуже погано, що ми позбулись ядерної зброї, та й від звичайної армії мало що залишилось. Найкращий вихід для нас – це політикам розумно про все домовитись.

Степан, будівельник:

– Я не думаю, що варто воювати за Крим. Він уже практично загарбаний Росією. Крім того, там є багато людей, що хочуть до Росії, тож нехай спробують жити під Росією. Не думаю, що вони будуть дуже щасливі у статусі колонії путінської імперії. Просто шкода, щоб наші діти проливали за них кров. А от всю іншу територію України треба захищати, тож і я, і мої діти підемо воювати, ми вже записались.


Віталій, священик:
– Звичайно, я піду захищати Україну. Як християнин, я не боюсь ризикувати власним життям, бо воно все одно в руках Божих, але не можу вбивати інших людей. Проте я зроблю все можливе, щоб допомогти нашим людям в боротьбі. Я можу бути водієм у зоні бойових дій, допомагати пораненим, працювати на польовій кухні, копати, будувати барикади – все, що треба. Поки що ми щодня молимося за наш край, бо це також могутня зброя. Коли захищали Майдан, в той найважчий день лютого ми з дружиною не спали всю ніч – спостерігали за подіями на Майдані і молились за наших людей, що були в епіцентрі подій.


Тарас, підприємець і батько маленьких дітей:
– Я з перших днів був на Майдані, і я обов’язково піду захищати Україну коли треба і куди треба. Я в перший можливий день записався добровольцем до Народної армії, яка захищатиме свою країну, її цілісність і суверенітет, майбутнє наших дітей. Для мене це не питання: іти воювати за Україну чи ні? Це мій прямий обов’язок і справа честі. Думаю, так вважають переважна більшість українців.
Опитував Тарас ЯКОВИН
Переглядів: 539 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]