П`ятниця, 19.04.2024, 02:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 23 » VOX POPULI
11:19
VOX POPULI
Що думають про Євромайдан українці  з американської діаспори?

– Іван, родом зі Львова, мешкає у Нью-Йорку:

– Я з Америки недавно їздив в Україну навмисно на Майдан, ще й зі своїм другом. Мені дуже сподобалась там атмосфера. Ми провели там декілька днів, і я навіть давав інтерв’ю двом телеканалам. Мені важко сказати, чим закінчиться ця ситуація, але наші молитви і сподівання – щоб все було добре для народу, для українців. На жаль, люди на Майдані – як вівці без пастуха, не знають куди і за ким іти. Немає українського Мандели, чесного лідера, який би згуртував народ і повів би за собою.

– Петро, родом з Тисмениці, мешкає в Нью Йорку:

– Я думаю, що доля цієї революції така ж, як і всіх попередніх. Люди відмітингують, а банда буде «при ділах». Кожне покоління хоче покращення, але нічого не виходить, на жаль. Якщо Майдан вистоїть, то одна провладна група відійде у небуття, а інша займе це місце і буде дбати про свої інтереси, а народу буде так само важко, як і раніше, або ще гірше.

– Едуард, родом з Чернівців, мешкає у Сакраменто, Каліфорнія:

– Я виїхав з України в дитинстві, мені легше розмовляти англійською, ніж українською, але я себе вважаю українцем. Я не дуже стежу за подіями на Майдані, але щиро бажаю, щоб життя мого народу покращилось, щоб і в економіці, і в політиці нарешті відбулись зміни на краще. Я знаю, що в Україні земля настільки родюча, що Гітлер у війну вивозив її до Німеччини, і, при нормальній владі, країна з такими ресурсами могла б процвітати.

– Ірина, родом з Івано-Франківська, живе в Нью-Йорку:

– Мені дуже імпонує, що громадяни України небайдужі до долі своєї країни і борються, не втрачають надії на краще. Просто схоже, що немає лідера, який би повів усіх за собою, який міг би об’єднати людей і не став би переслідувати власні інтереси. Хоча не виглядає, що щось добре вийде з цього Євромайдану, але я все ж сподіваюсь, що буде хоч якесь покращення для людей.

– Роман, родом з Івано-Франківська, живе в Клівленді, Огайо:

– Я дуже хвилююсь, щоб в Україні не було крові. Це моя рідна країна, я постійно слідкую за тим, що там відбувається.  Думаю про народ, бо бачу, що він не здається.  І ще я думаю, що Україні було б варто зберегти абсолютну незалежність, тобто, не йти до альянсу ні з Європою, ні з Росією.
Переглядів: 669 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]