Субота, 20.04.2024, 15:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 5 » VOX POPULI
10:18
VOX POPULI
Чи  впливатиме підвищення штрафів для водіїв на безпеку на дорогах?

Іван Михайлович, викладач:
– Думаю, що ситуація покращиться. Бо як інакше достукатись до свідомості горе-водіїв? Я би ще запровадив штраф за те, що викидають сміття на дорозі і нахабно засліплюють зустрічних водіїв фарами.

Віктор, водій зі стажем:

– Не думаю, що безпечнішим стане рух. Кому краще стане – то це інспекторам ДАІ, адже їхні «тарифи» суттєво зростають також!!! І вони за те саме закривання очей на порушення правил тепер братимуть значно більше!!! А ми як їздили по ямах і наосліп намагались відчути розмітку на дорозі, так і продовжуватимемо…

Каріна, спортсменка:

– Я думаю, що ситуація суттєво не покращиться, а от кишені спорожніють, це точно. Мій знайомий, як я тепер люблю жартувати, працюватиме виключно на штрафи. Ще й забракне: адже він цілими днями за кермом по мобільному розмовляє, а штраф за це тепер величенький. Треба покращувати стан доріг, а то ні розміток, ні розв’язок нормальних, їдуть «лоб в лоб», цілі автобуси людей розбиваються, просто жах.

Владислав, робітник:

– Я думаю, що підвищення штрафів суттєво не змінить ситуацію. Я б запровадив для водіїв, що сідають за кермо у нетверезому стані,  окрім штрафу, ще й примусові громадські роботи: наприклад, відпрацювати певну кількість  днів на ремонті доріг. І щоб їх  по телебаченню показували, може, хоч трохи сорому наберуться.

Володимир, монтер:

– Я думаю, що підвищення штрафів позитивно вплине на дотримання правил руху. А як інакше з нашими людьми? Кожне їде, як собі хоче, аварія за аварією. Одна страшніша за іншу… Ще би взяти десь принципових інспекторів і дати їм гідну зарплату, а за хабарі виганяти з роботи – от тоді, може, було б взагалі добре.

Опитував Тарас ЯКОВИН

Переглядів: 667 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]