Четвер, 28.03.2024, 17:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 11 » Водії перекрили дорогу, щоб її почали ремонтувати
10:47
Водії перекрили дорогу, щоб її почали ремонтувати
Минулого тижня ми писали, що мешканці міста, водії та відвідувачі обласної лікарні вимагають термінового ремонту дороги, яка веде до найбільшої лікарні області. Оскільки за тиждень ніяких змін не відбулося, терпець людям увірвався і цього понеділка вони перекрили вулицю Пасічну.

На місце події виїхали керівники міського відділу ДАІ та міськжитлокомунгоспу. Але протестувальники впродовж двох годин таки блокували рух транспорту і пропускали лише карети швидкої допомоги, які їхали до обласної лікарні. Згодом комунальники взялися до підготовчих робіт для ремонту дороги, який, як вони запевняли, мав розпочатися ще минулого тижня, але завадила погода. Крім того, за словами головного інженера міськжитлокомунгоспу Миколи Ковальчука, належно організувати технологічний процес ремонту дорожнього полотна на цій вулиці з інтенсивним рухом транспорту дуже складно, бо фактично неможливо організувати об’їзд.
— Цю дорогу свого часу збудували з порушенням всіх технічних умов, які тільки можна було порушити, — каже Микола Петрович. — Там лише сім сантиметрів асфальту. Нема і не було дощової каналізації. Саме через те, що нема водовідведення і інтенсивний рух транспорту, дорога зруйнована. За 10 хвилин нею проїжджає 600 машин. Багато важковагових вантажівок з цегельного заводу і машин з птахокомбінату, всі машини до обласної лікарні і на Загвіздя, багато громадського транспорту. Закрити її для ремонту неможливо, бо нема доріг, якими б можна було організувати об’їзд. Тому ми прийняли рішення ремонтувати її поетапно Спершу одну смугу, потім іншу, — повідомив пан Ковальчук.
Міський голова Віктор Анушкевичус зобов’язав комунальників проводити роботи весь світловий день, а за необхідності – й у дві зміни, але завершити ремонт вони мають до кінця цього тижня. Головний інженер міськжитлокомунгоспу Микола Ковальчук повідомив, що керівництво УЖКГ вирішило поміняти й генерального підрядника робіт. Дорогу до обласної лікарні ремонтуватимуть ТзОВ «Автошлях» та дорожне ремонтно-експлуатаційне управління міськжитлокомунгоспу.
Нагадаємо, що це вже не перша акція протесту проти незадовільного стану дорожнього покриття. Минулого року мешканці перекривали вулицю імені Ольги Басараб, чим спричинили немало незручностей для ВАТ «Прикарпаттяобленерго». Правда, після обіцянок комунальників дорогу відремонтувати, її відкрили для руху. Але обіцянка так і залишилася обіцянкою. На ремонт вулиці О.Басараб нема грошей. Все, на що, за словами пана Ковальчука,  цьогоріч можуть сподіватися її мешканці – це ямковий ремонт. Хіба би ремонт дороги профінансувало ВАТ «Прикарпаттяобленерго».
Стах Мірчук.
Фото Тараса Яковина
Переглядів: 888 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]