Четвер, 28.03.2024, 22:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Вересень » 24 » Вода під контролем
11:13
Вода під контролем
Минулого тижня в Івано-Франківську представили нового виконуючого обов’язки генерального  директора КП «Івано-Франківськводоекотехпром». Ним став киянин Роман Шестопалов. Відповідне розпорядження підписав міський голова Віктор Анушкевичус.

Керуючий справами міськвиконкому Андрій Лис зазначив, що вибір саме цієї кандидатури міським головою зумовлений кількома факторами. Зокрема, Роман Шестопалов, за словами міського голови є політично незаангажованою людиною, є позапартійним. Окрім того, він прекрасний менеджер та має досвід роботи на підприємствах, які надають послуги з водовідведення та водопостачання.
Саме так представили нового начальника КП «Івано-Франківськводоекотехпром» – із сподіваннями, що підприємство не втратить тих позицій, які воно має на сьогодні. Перед новим керівництвом поставлено чимало завдань, знайомитися з якими пан Шестопалов почав ще задовго до свого призначення. «Я вважаю, що маю досвід роботи в цій сфері господарської діяльності. Підприємство є одним із кращих в Україні. Я мав нагоду познайомитися із виробництвом ще три місяці тому. Саме тоді мені запропонували очолити «Івано-Франківськводоекотехпром», – каже новопризначений керівник.
Відповідаючи на запитання журналістів, Роман Леонідович спростував інформацію про те, що нібито підприємство хтось хоче приватизувати. За словами пана Шестопалова, це практично не можливо зробити, оскільки підприємство перебуває у комунальній власності, а приватизувати такі об’єкти не дозволяє законодавство.
Новий керівник бачить перед собою низку завдань, серед яких в першу чергу має намір модернізувати КП «Івано-Франківськводоекотехпром». Також Роман Леонідович повідомив, що тарифи на водопостачання найближчим часом зростати не будуть. За його словами, саме підприємство такого робити не може. Рішення прийматиме влада. Але для цього тарифи повинні бути економічно обґрунтованими.
– Заміна тимчасово виконуючого обов’язки директора мала відбутися, – повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального підприємства Микола Саєвич. – Поки що Роман Леонідович призначений виконуючим обов’язки генерального директора до підписання контракту. На підприємстві є багато незавершених проектів, серед яких і проект розвитку міської інфраструктури. Сподіваюся, що новий керівник зможе налагодити співпрацю із колективом підприємства.
Володимир БОДАК
Переглядів: 904 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]