Субота, 20.04.2024, 15:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Січень » 27 » ВІСТІ З ПРИМІСЬКИХ СІЛ
11:51
ВІСТІ З ПРИМІСЬКИХ СІЛ
У село повернувся футбол
У Народному домі с.Микитинців відбулося вшанування спортсменів місцевої футбольної команди, яка виступала в чемпіонаті Тисменицького району у 2010 році і здобула перше місце.
У залі було багатолюдно. З перемогою футболістів привітав сільський голова Михайло Сіщук і вручив гравцям почесний кубок, символічні золоті медалі, подарунки. Багато теплих слів було сказано цього недільного дня на адресу наставника команди Б.Щербанюка, спонсорів і доброчинців, які впродовж всього чемпіонату підтримували футболістів морально і матеріально.  До речі, микитинецька команда вперше брала участь в чемпіонаті району і одразу досягла такого успіху. А потім були щирі вітання, дружні обійми, концерт. Всі – від малого до великого – раділи, що у село повернувся їхній улюблений вид спорту – футбол!

Новосілля планують на літо
В Угорниках наближається до завершення будівництво адмінбудинку, яке триває вже кілька років.
Вже накрито дах металочерепицею, виконані фасадні роботи, тривають внутрішні роботи. Новосілля планують на середину року. Правда, на виконання деяких робіт потрібні кошти. Угорницькі урядовці сподіваються на підтримку депутата міської ради Р.Онуфріїва.
В нинішньому приміщенні, як зазначила в розмові сільський голова Любов Атаманчук, розміститься відділ сільської медицини.

«Гравітація» тішить людей
Крихівецький танцювальний колектив «Гравітація» цього року святкуватиме ювілей – 10 років з дня заснування. У колективі дві групи – танцюють діти старші і молодші.
У репертуарі колективу композиції «Віночок», «Карпати», «Український талісман» – улюблений танець мешканців села. Колектив неодноразово тішив своїми виступами односельчан, брав участь у Всеукраїнському конкурсі спортивного танцю «Фест». Керівник колективу – В.Толдіна. Саме завдяки своєму вмінню та підтримці сільського голови В.Влашина вона зуміла зорганізувати  дитячий танцювальний колектив. Сільський голова допоміг коштами для закупівлі костюмів, сприяв організації відпочинкових поїздок на Азовське море, у табір «Смерічка» в Микуличинці. Як зазначив у розмові один із мешканців Крихівців, «Гравітація» – свіча надії. Тож нехай горить вона яскраво, несе світло і тепло людським душам.
Іван Яблонський
Переглядів: 991 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]