Четвер, 28.03.2024, 15:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Липень » 29 » Викрали каналізацію
11:34
Викрали каналізацію
В місті знову почастішали крадіжки комунального майна. Минулого тижня невідомі з підвалів будинків №174 на вулиці Вовчинецькій та №28 на вулиці Івана-Павла ІІ примудрилися викрасти майже 150 метрів чавунних каналізаційних труб.

Про це повідомила в.о. начальника служби оперативного реагування міськвиконкому Наталія Дорошевич. Вона також наголосила, що вже наступного дня ЖЕО №8 встановила в цих будинках нові пластмасові труби. А зі сходових кліток будинків, які перебувають на балансі ЖЕО №2, впродовж двох тижнів викрали 20 чавунних батарей опалення. «Ці крадіжки скоювалися після випробувань будинкових систем опалення на щільність, системи перебували під водою, тому на кількох адресах сталося затоплення», – зазначила пані Дорошевич.
Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Микола Саєвич нагадав, що свого часу містом прокотилися хвилі викрадень кришок каналізаційних люків, будинкових лічильників води, а ось тепер – батарей опалення. Він зауважив, що «крадіжки відбулися у будинках підряд» і попросив правоохоронців звернути увагу на пункти приймання металобрухту та попередити їхніх власників, щоб вони не приймали від населення труби і батареї опалення, бо «це є елементи системи».
Принагідно директор центру телекомунікаційних послуг Івано-Франківської філії ВАТ «Укртелеком» Ярослав Болехівський поінформував, що в тому мікрорайоні, де тепер з будинків викрадають батареї опалення, колись невідомі викрадали дроти радіофікації й припустив, що це справа рук одних і тих же осіб.
З огляду на таку ситуацію перший заступник міського голови Зіновій Фітель доручив керівництву міського відділу міліції вжити всіх заходів, щоб знайти крадіїв, які завдали чималих збитків і наробили шкоди комунальникам. «Якщо ми зараз це не зупинимо, то ця пошесть пошириться по всьому місті. Тому треба зробити все, щоб знайти злодіїв. Я знаю: якщо ви захочете, то ви можете це зробити. І наступного тижня відзвітуєте», – заявив заступнику начальника МВ УМВС перший віце-мер.
Трохим Людера

Шановні мешканці міста!
З метою запобігання та оперативного реагування на випадки крадіжок комунального майна прохання повідомляти у відповідні служби, зокрема до служби оперативного реагування «15-80», якщо ви стали свідками:
– крадіжок труб каналізаційних мереж, кранів, лічильників і т.д.;
– підозрілих дій, пов’язаних з демонтажем та перевезенням комунального майна.
Прес-служба МВК
Переглядів: 1014 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]