Четвер, 25.04.2024, 16:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 10 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
13:34
ТРИБУНА ДЕПУТАТА

Наталія Голодюк, депутат Івано-Франківської міськради, фракція ВО «Свобода»


Завершуємо розпочате

Так вийшло, що цього року ми спільно з мешканцями дооблагороджували, доукомплектовували те, що було зроблено нами за минулі роки у сфері благоустрою та дитячого дозвілля, аби було ще цікавіше та комфортніше і дітям, і дорослим.
Зокрема, у 2011 році мені вдалося переконати депутатський корпус в необхідності встановлення дитячо-спортивного обладнання у дворі вулиць Галицька, 140-144 та Хіміків, 2-4. Радію, що на цьому майданчику завжди багато як дітей, так і дорослих. Цього року отримала звернення від мешканців цих будинків, які хотіли, крім цього обладнання, встановити ще дві пісочниці та гірку. Мешканці активно долучилися до благоустрою. Так, навколо майданчика облаштували огорожу з автомобільних коліс, розфарбували імпровізований паркан і навколишні конструкції у яскраві кольори, що створює веселий настрій. Я, своєю чергою, намагаюся дослухатися до побажань мешканців, отак спільними зусиллями цей двір був укомплектований додатковим обладнанням. Тепер буде комфортніше проводити своє дозвілля і діткам, і дорослим. Цього року до благоустрою вдалося долучити і балансоутримувача цих житлових будинків, а саме «Єдиний розрахунковий центр». Саме завдяки ЄРЦ цього року стару зруйновану пішохідну доріжку поблизу будинку на вул. Галицькій, 140 вдалося викласти бруківкою, влаштувати заїзд для автомобілів.
Також цього року спільно з мешканцями облаштовували сквер поблизу ж/б на вул. Галицькій, 126-128. Минулого року тут було встановлено обладнання для дитячих розваг, щоб запобігти забудові єдиного скверу в мікрорайоні «Пасічна». Цього року вдалося цей майданчик освітити. ДП «Міськсвітло» встановило на опорі сонячні панелі, а це для міста абсолютно безвитратно, оскільки для освітлення використовується лише енергія сонця. Закупили урни для сміття. Останні два роки спільно з мешканцями цих будинків перед Великодніми святами проводимо толоку у цьому сквері. Цього року закупили зелені насадження, посадили їх біля майданчика, аби створити зелений «живий бар’єр» між автомобільною дорогою та майданчиком. Однак, на жаль, живемо разом із недобросовісними людьми, котрі найкращі саджанці викорчували, а решту, правда, залишили для дітей. Та це не змусить мешканців зупинитися на досягнутому. Адже в планах є ще найважливіше – спорудити невеличку каплицю, а також остаточно відвести цю зелену зону під сквер. Над цим і працюватимемо найближчим часом.

Переглядів: 527 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]