П`ятниця, 19.04.2024, 16:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 20 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
12:03
ТРИБУНА ДЕПУТАТА

Микола ВІТЕНКО, секретар Івано-Франківської міської ради


Україна неодмінно одужає!
Що дорожче – частина території, чи тисячі людських життів? Для мене це питання є риторичним та без відповіді. Сьогодні всі події в Україні торкаються Криму як невід’ємної та неподільної території нашої країни.
Що ж насправді відбулось? Для мене відповідь на це питання є очевидною – відбувся демонстраційний грабіж сусідом сусіда. Уявімо собі ситуацію, що ви, власник своєї квартири, тяжко захворіли. Перебуваючи у тяжкому стані, ви не можете повноцінно доглядати за власною квартирою. Ваш добре знайомий сусід, який живе поряд з вами вже дуже багато часу, зрозумів, чи то побажав того, що ваша хвороба є невиліковною і все одно ви рано чи пізно помрете. Замість того, щоб всіляко вам допомогти, як вчать нас людські цінності й мораль, він зухвало приходить у вашу оселю й демонстративно та зухвало проголошує, що одна із кімнат вашої квартири йому більш потрібна, а тому він закриває її на замок та пробиває двері у своїй стіні.
Мій приклад є, звичайно, дуже спрощеним, адже тут ще варто врахувати той фактор, що захворіли ви від навмисного отруєння вашим сусідом, який не врахував фізичну й вольову здатність вашого організму на зцілення та одужання.
Сьогоднішні події навколо Криму та південно-східних областей нашої країни яскраво свідчать про те, що наш сусід нас ненавидить! Впродовж останніх чотирьох років наш сусід мав неабиякий вплив на життя у нашій квартирі, а тому всіляко намагався нас послабити, отруїти й розсварити. На жаль, ще багатьом членам нашої сім’ї цього не зрозуміти, чим і користається ворог.
Чому ж так голосно впродовж   23-х років незалежності України жителі західних областей заявляють про необхідність приєднання до Європейських інститутів? Та тому, що там сусіди поважають один одного, вважають за рівного. Європейські країни вже давно зрозуміли, що тільки в мирі й злагоді можливо зберегти будинок міцним та комфортним.
Чи втратили ми назавжди Крим? Відповідь є очевидною – ні! Чи правильний метод боротьби сьогодні обрало керівництво нашої держави? Думаю, що так. Весь світ заявив про те, що Росія дорого заплатить за цей грабіж. Світ не визнає російської анексії Криму, а нашою мовою це означає, що Росія ніколи не отримає свідоцтва права власності на Крим. Україна неодмінно одужає, а тому з новими силами поверне свою землю.

Переглядів: 485 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]