Четвер, 25.04.2024, 18:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 5 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
11:51
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Михайло  МАЛЯРЧУК, депутат Івано-Франківської міської ради, фракція ВО «Свобода»


Наш шлях – до Європи

На майдані. Знову ж я на майдані. Чи черговий це майдан, коли з великим бажанням змін я стою удень і вночі, у сонце, у дощ і у сніг.
Будучи у 2004 році ще учнем ліцею, я важко розумів політичні ідеології та гасла, проте добре розумів, що величезна кількість людей на вулиці стоїть не із добра. Ще тоді я чітко усвідомив, що поняття «держава» – це в першу чергу поняття «народ».
У 2010 році в команді ВО «Свободи» я став депутатом міської ради. Як і зараз, тоді я добре розумів, що за моєю спиною велика кількість людей, відповідальність за яких я особисто несу.
 У 2012 році основним об’єктом нашої боротьби стала українська мова. У серці України, у столиці ми не один день тримали оборону майдану від українофобської банди, яка за будь-що намагалася принизити гідність українського народу та позбавити його права власної мови.
Сьогодні ж ми знову на майдані. Уже два тижні в Івано-Франківську, як і у більшості інших міст України, тривають акції протесту, викликані рішенням уряду призупинити процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію із ЄС. У місті студенти усіх вищих навчальних закладів чи не першими в Україні вийшли на загальний безстроковий страйк.  Наші вимоги до нікчемного керівництва держави чіткі – це відставка Кабінету Міністрів України і дострокові вибори Президента України, бо ті особи, які нині займають ці пости, не мають морального права називатись владою.
Ніхто не має права нехтувати правом громадян на мирні збори. У момент жорстокого та нелюдського розгону мітингувальників із майдану Незалежності у Києві ми зрозуміли – ця хунта при владі страшенно боїться людей і для розчистки вулиць та майданів країни вона не нехтуватиме жодними методами.
На жаль, на 23-му році незалежності країни ми змушені відстоювати право народу на легітимну владу на майдані. А тому кожен свідомий українець мусить зрозуміти, що тільки разом ми сила.
Наш вибір – європейська інтеграція України, наш шлях – до Європи. Жодні інші варіанти розвитку країни не влаштовують український народ.
Я їду до Києва відстоювати своє право жити в демократичній Україні. Чекаю усіх небайдужих мешканців Івано-Франківська там.

Переглядів: 572 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]