П`ятниця, 19.04.2024, 23:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 6 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
12:16
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Олександр  ЛЕВИЦЬКИЙ,
перший заступник  голови обласної ради


З широко заплющеними очима...

Відгриміли передвиборчі баталії. Більшість кандидатів і з тих, що програли, і, природно, ті, хто виграли, припинили риторику політичної боротьби, яка, зі зрозумілих причин, не у всіх була достатньо відповідальною та чесною. Повернулись до роботи?.. Правда, окремі заїжджі персонажі все ще не можуть вийти зі ступору війни з опозицією, умисно та свідомо ллють воду на млин Партії регіонів і при цьому приймають квіти та вітання від найяскравіших та найзапекліших посіпак Януковича, як, наприклад, у Коломиї.
Однак, насправді, нам украй важливо повернутись до наших насущних питань і проблем. Виявляється, у нас в державі та й у краї не все так добре. Навіть голови РДА приходять на засідання бюджетної комісії обласної ради, де просто вимушені визнати факти численних і тривалих затримок із проведенням платежів органами державної казначейської служби. Спочатку, як і годиться «проффесіоналам», вони гнівно заперечували це і просто робили з усіх нас дурнів, але потім Азаров «раптово» скликає селекторну нараду з керівництвом  ОДА та їх фінансових управлінь з приводу… проблем з проведенням платежів органами державної казначейської служби. Звісно, вибачень з боку керівника уряду ми не почули. Ні за затримки з платежами, ні за безвідповідальні та безпідставні звинувачення на адресу депутатів місцевих рад із Західної України. А тим часом на Єдиному Казначейському рахунку України станом на 01.11.2012 року було всього 1,76 млрд. гривень. Для порівняння, за підрахунками експертів, одноденний обсяг видатків державного та місцевих бюджетів становить понад 4 млрд. гривень, тобто під керівництвом «проффесорів» у нас у «заначці» залишається менше половини ОДНОДЕННОГО обсягу споживання… При цьому ситуація практично не вирішується протягом тривалого часу.
Зате є час на те, аби насильно і безпардонно нав’язувати нам провалені на Вінниччині та Донеччині «реформи» медичної галузі (перепідпорядкування поліклінічних відділень, амбулаторій і ФАПів, або передачу підрозділів швидкої медичної допомоги на фінансування в обласний бюджет). Для них це все нормально і банально. Те, що передавати майно, техніку, обладнання з місцевих бюджетів на рівень обласного бюджету нема куди, нема кому. Що остаточно не врегульовано питання фінансування медичної галузі ні на первинній ланці, ні в частині швидкої медичної допомоги. Більше того, на сесії обласної ради 23.11.2012 року прийнято звернення щодо небезпеки впровадження згаданих новацій та про необхідність їх відкладення для проведення необхідної підготовчої роботи. Але хто ж буде правдиво заперечувати абсурдні та й, напевне, як у відомих на всю Україну прикладах з Вінниччини, Дніпропетровщини, Донеччини, шкідливі для нас з вами «реформи», якщо повсюдно таке «покращення» наступило, що й чутками про зміну керівника області не можна відвернути від них увагу. Отак і живуть наші зверхники з широко заплющеними на нас та й на наші проблеми очима. Доки?!


Переглядів: 609 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]