Субота, 20.04.2024, 08:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 15 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
12:45
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Володимир ОЛІЙНИК,
депутат обласної ради,  фракція «Наша Україна»



Про вибори…  І село…
Відбули ми чергові «демократичні» вибори, і можна черговий раз переконатись, що виборець, як жінка  обирає емоціями…

Про вибори

Хочеш в «прекрасне минуле» – голосуй за комуністів, за самообрану і самоназвану опозицію – «Батьківщина», за нових і сильних – «УДАР» (хоча молодь голосувала за УДАР, щоб було кому бити писок «регіоналам» і комуністам). Ну і Партія регіонів також створила гарну картину своєї «роботи», хоча і підстрахувалися залякуванням бюджетників, щоб отримати прийнятний результат.
Висновок з цих виборів  чіткий: вибори не відбулися за критеріями патріотизму та професіоналізму.
Приємно, що у Верховній Раді з’являться оратори-патріоти (переважно зі «Свободи»), які справді відстоюватимуть Україну, а при потребі активізовуватимуть народ, щоб не допустити  «бєспрєдєл», як у північного сусіда. Не надто впевнений в політичній обізнаності Кличка, зате вірю у далекоглядність Наливайченка.
Загальними результатами виборів – не задоволений, і знаю, що депутатів, які відстоюватимуть інтереси України – мало, зате вони – «бойові».
Яка моя роль у цих процесах, як громадського діяча? Я маю намір створити об’єднання, яке допомагатиме депутатам від Івано-Франківської області ефективно працювати на благо прикарпатців.

Про село
А село… село… – утворення, про яке регулярно згадує обласна влада і кандидати в депутати. Та найгірше те, що допомога завершується матеріальними благами, як от: будівництво школи, ремонт дороги та ін. Та хочу порівняти сільську громаду із пересічною сім’єю. Щастя в сім’ї, як і в громаді, не залежить від наявності телевізора, меблів чи зручного дивана, а залежить від позитивної атмосфери. Знав би хтось, із яким захопленням люди сприймали виїзні вистави облмуздрамтеатру, акцію «Загадай бажання – відпусти небесний ліхтарик у небо» та «Українські дискотеки», що відбувалися в рамках проекту Миколи Палійчука «Гуцульська Україна». Подекуди на заходи приходила майже половина сільських мешканців.
Та моя пропозиція чітка і конкретна: у зв’язку із рухом технологій вперед є можливість відновити «сільське кіно». Такий комплект для одного села може коштувати 4 тис. грн. Загальна сума проекту в усіх селах – 3 млн. грн. Це сума дуже реальна для обласного бюджету. Надіюсь, мою пропозицію підтримає обласна рада.
Переглядів: 702 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]