Четвер, 25.04.2024, 15:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 19 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
12:07
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Один з останніх бастіонів боротьби  за українську Україну

Руслан МАРЦІНКІВ, секретар міської ради

2012 рік буде відображений протистоянням націоналістів проти кримінально-олігархічного режиму Януковича і його сателітів. Безперечно, єдиною дієвою опозицією є сьогодні ВО «Свобода», бо як можна бути в опозиції, коли ти працюєш на Фірташа, Коломойського, Парцваладзе та інших олігархів. Останнім бастіоном для українців залишаться обласні та міські ради, де більшість мають націоналісти-свободівці.
Незважаючи на те, що цього року центральна влада знову не виділила в повному обсязі кошти вчителям, лікарям, бюджетникам, зменшила видатки на субсидії та допомоги незахищеним верствам населення, «забула» надати допомогу на вшанування 350-ї річниці міста, депутати міської ради від ВО «Свобода», приймаючи бюджет, передбачили ряд заходів щодо подальшого розвитку м. Івано-Франківська.
Зокрема, щодо історичної та національної справедливості: надано доплату ветеранам ОУН-УПА та воякам УД «Галичина» в розмірі 500 грн., передбачено кошти на встановлення пам’ятних дощок полковнику УПА Василю Андрусяку «Різуну», на пам’ятник провіднику ОУН – Євгену Коновальцю, до 100-ліття організації Пласту, Руській Трійці, на конкурсні роботи з увіковічення пам’яті митрополита УГКЦ Андрея Шептицького та багато інших заходів. І нехай депутат Верховної Ради України від КПУ Голуб не «переводить папір» на депутатські звернення і запити в стінах парламенту, громада Івано-Франківська одностайна - ветерани ОУН-УПА повинні достойно дожити старість у нашому українському місті.
Щодо тези опонентів, «так званих господарників», які довели місто до фактичного банкрутства, то сьогодні новий депутатський корпус має чіткі  господарські пріоритети, їх неупинно виконує, а це: ремонт доріг, щасливе дитинство дітей міста, комунальні перетворення.
Отже, наведу тільки декілька об’єктів, які цього року передбачається відкрити: реконструкція та встановлення додаткових смуг перехрестя вул.Галицька-Пасічна (перехрестя, яке з’єднує з обласною лікарнею), відкриття нового спортивного залу на вул. Симоненка, 13, відкриття першої черги дитячого садочка на вул. Вовчинецька, 210, нового поля з штучним покриттям в м. Івано-Франківську та в с. Вовчинець, реконструкція дитячої поліклініки на вул. Стуса, реконструкція бібліотеки на вул. К.Данила, реконструкція басейну в Українській гімназії № 1, нової амбулаторії в с.Угорники, значні кошти виділені на капітальний ремонт будинків через Єдиний розрахунковий центр, окремо буде продовжено реконструкцію зелених зон нашого міста, а це: сквер на вул. Привокзальній, подальші роботи в парку на вул. Молодіжній, освітлення міського озера, а також дамби на вул. Набережній тощо.
Сьогодні депутати міської ради розуміють, що ми –остання надія виборців зробити українську Україну в цей важкий час. І ми не маємо морального права їх розчарувати.
Слава Україні!
Переглядів: 778 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]