Середа, 24.04.2024, 19:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 12 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
12:53
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Висновки
Юрій Соловей, депутат міськради, голова фракції "УДАР Віталія Кличка"


На початку 2012 року в першу чергу хотілось би підбити підсумки року, що минув, та спробувати оцінити новий. Насамперед, аналізуючи минулий рік, варто зауважити, що це перший рік після виборів міського голови. Виборів, які багато чого мене навчили і з яких я зробив багато висновків. Йдучи на них, я щиро вірив, що, роблячи конкретні справи для людей, говорячи правду, стоячи до кінця на тих принципах, ти показуєш нову якість української політики. Маючи на меті досягти позитивних змін в цій країні та зробити принаймні перші кроки на шляху до справжніх європейських цінностей.
Проте, як з’ясувалось, не так просто вигнати з теплих кабінетів та владних крісел стару еліту – представників політичних кланів, які приросли до своїх добре насиджених посад, і замість того, щоб покращувати якість життя пересічних українців, працюють лише на власні інтереси. Виявилось, що набагато простіше одягнути вишиванку, вкотре обманути народ, облити брудом своїх опонентів – і ти знову на коні. Але це не мій шлях.
Під час виборів мені багато закидали, що одразу після них закриються соціальні магазини, перестануть з’являтись нові дитячі та спортивні майданчики, зникне юридична консультація, припиниться боротьба з хаотичною забудовою міста тощо. Три нові соціальні магазини, постійно працююча юридична консультація на чолі з Володимиром Чорноусом, 2 нові спортивні та 3 дитячі майданчики, постійна підтримка заходів для дітей та молоді, проведення спортивних турнірів, боротьба з незаконним будівництвом тощо – це моя відповідь усім тим, хто безапеляційно та без жодних доказів системно обливає брудом мене особисто.
Понад два десятки депутатських запитів на сесії міської ради, 189 звернень, щотижневі  прийоми в мікрорайонах міста – моя депутатська робота, спрямована на те, щоб конкретно, а не на словах (як це робили і роблять сьогодні більшість псевдопатріотів) допомогти простим людям. І як би цього не хотілося діючій владі, ми не збираємось зупинятися на досягнутому. Адже для себе я вже давно вирішив, що найкраща подяка і, мабуть, найцінніше у нашому житті – повага простих людей.
Поряд з цим сьогодні я розумію, що наша держава та суспільство досягли критичної точки, рівень довіри населення до влади стрімко падає, як і рівень життя кожного українця. Очевидно, що далі так продовжуватися не може.
Об’єднавши свої зусилля, ми маємо обрати зовсім інший шлях – шлях ефективного місцевого врядування та формування нової, не пов’язaної з жодним кланом, еліти із свіжими ідеями, із сучасним європейським мисленням, без ідеологічних штампів минулого.
Саме тому, увійшовши у 2012 рік, я щиро радий, що розпочинаю його з командою однодумців, об’єднаних у політичну партію "УДАР Віталія Кличка" – командою порядних людей, людей слова і діла.
Переконаний, що спільними зусиллями нам до снаги зробити Україну сильною, заможною та процвітаючою!
Переглядів: 732 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]