П`ятниця, 29.03.2024, 11:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 10 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
14:32
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Попереду ще дуже багато роботи!
Микола Зелінський, депутат облради,  фракція «Батьківщина»

Депутатська діяльність не завершується участю в роботі сесії обласної ради. При добросовісному виконанні своїх обов’язків – це клопітка праця та зусилля, які направлені на покращення добробуту громади, соціально-економічний та культурний розвиток краю. Завдяки активній роботі депутатської фракції «ВО«Батьківщина» в обласній раді  та налагодженій спільній праці з партнерами по коаліції вдалося зрушити з місця низку проблемних питань, які фінансуватимуться за рахунок обласного бюджету.
Серед досягнень, про які уже можна говорити, – побудова сільського стадіону в с. Микитинці, реконструкція адмінбудинку під міську лікарню на 30 ліжок в селищі Єзупіль Тисменицького району, влаштування систем опалення будинків культури, заміна дерев’яних вікон на енергозберігаючі, капітальний ремонт лікарських амбулаторій та дитячих садочків тощо. Крім того, на поточний ремонт вулиць, доріг комунальної власності за рахунок субвенцій з державного бюджету населені пункти Івано-Франківської області отримали понад 50 млн. грн., пропорційно до протяжності комунальних доріг. За рахунок повернення депозитних коштів ПАТ «Родовід Банк» як основні заходи з охорони навколишнього природного середовища фінансуватимуться: придбання спецтехніки для збору побутових відходів, реконструкція каналізаційних мереж, регулювання русел річок.
Проблем та доручень виборців дуже багато. Частину проблемних питань вдається вирішувати за рахунок Програми соціально-економічного та культурного розвитку області, а ще за рахунок залучення спонсорських коштів. Протягом 2011 року я надав 13,3 тис. грн. з фонду обласної ради на виконання депутатських повноважень та майже 100 тис. грн. спонсорських коштів для потреб громад і надання одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам. Про цю допомогу не надто хочеться говорити, адже допомога є справжньою тоді, коли вона не для піару чи реклами, а справді для потреб тієї чи іншої людини. З того, що можу пригадати одразу, – кошти на придбання спортивного інвентарю для сільських футбольних команд, парти та стільці для дошкільнят, спонсорська допомога на лікування дітей, пожертви на потреби церковних громад, допомога в проведенні концертних програм на відзначення святкувань Дня села тощо.
За рік депутатської діяльності я провів понад 40 зустрічей та прийомів громадян, за підсумками яких направив в різні інстанції понад 50 звернень та 4 депутатських запити, які  стосувалися законності використання земель та майна спільної власності громад. На підставі відповідних запитів обласною прокуратурою та управлінням Держкомзему вживаються заходи щодо направлення до господарського суду позовної заяви та накладання адміністративних штрафів на усунення виявлених порушень.
 Аналізуючи свою депутатську діяльність, я побачив, що зроблено чимало. Проте саме на депутатській роботі зрозумів, скільки усього ще потрібно зробити. Попереду – складна праця, але кожен, навіть найважчий, труд є виправданим, коли бачиш результат.
Переглядів: 709 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]