П`ятниця, 19.04.2024, 06:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 27 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
12:26
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Менше політики, а більше співпраці

Ігор Дутка, депутат міськради, фракція Партії регіонів


Фракція «Партії регіонів» в міській раді в складі чотирьох депутатів наполегливо працює над проблемами нашого міста та його жителів.
В офісі міської організації Партії регіонів працює громадська приймальня, де кожен день разом з депутатами працюють юристи, які готові вислухати і надати юридичну консультацію. Протягом цього року вже надано понад 400 таких консультацій, направлено майже 200 депутатських запитів і звернень. Майже 300 мешканців Івано-Франківська отримали від нас матеріальну допомогу на лікування або у зв’язку з важким матеріальним становищем.
Не залишаємо ми поза увагою і розвиток спорту на Прикарпатті. Протягом року було проведено ряд великих спортивних змагань. Наймасштабніші з них – це боксерська зустріч збірних України і Франції. Цей захід проходив під відкритим небом в центрі нашого міста. Так само нещодавно за нашої підтримки було проведено Всеукраїнський турнір з таеквондо. І це далеко не весь перелік спортивних змаганнь які ми організовували.
Не залишаємо без уваги і соціально незахищених мешканців. Зокрема, наші депутати відвідують будинок милосердя Святого Миколая, дітей інвалідів, сиріт, малозабезпечені сім’ї, яким допомагаємо, не чекаючи великого релігійного свята.
До своєї роботи активно залучаємо молодь, зокрема міську молодіжну громадську організацію «Молоді регіонали» на чолі з Анатолієм Халамендою. Його активісти разом з депутатами щомісяця навідуються до обездолених діток, яким вручають подарунки, надають допомогу різного характеру. Ми постійно бачимо ці відкриті та щирі зустрічі, які нам запам’ятовуються на все життя. Треба зазначити, що і надалі ми не будемо залишати на самоті інвалідів, дітей-сиріт та малозабезпечені сім’ї, а будемо їм допомогати.
Окрему увагу приділяємо і житлово-комунальним проблемам, благоустрою нашого міста. Щомісяця наші депутати разом з активом партії і молодіжної організації прибирають в мікрорайонах, в скверах, парках, на берегах річок.
Також хочу згадати і нещодавню сесію, на якій міський голова Віктор Анушкевичус висловив велику вдячність регіоналам, зокрема Василю Чуднову, голові Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів, народному депутату України за вчасно подане тепло в нашому місті. Це яскравий приклад того, що депутати мають займатися не політикою, а спільною співпрацею задля громади міста.
Відомо, що в міській раді на сьогодні із 60 депутатів 34 від ВО «Свободи», які мають більшість. Тому, очевидно, що в місті Івано-Франківську відповідальність за стан усіх справ несе політична сила «Свобода». А чи виправдають вони довіру своїх виборців, покаже час.
Але ми в свою чергу не відступаємо від своїх передвиборних обіцянок і поступово ідемо до їх реалізації.
Переглядів: 774 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]