П`ятниця, 26.04.2024, 01:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 26 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
10:35
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Вони віддячили сповна



Юрій РОМАНЮК,
депутат облради,
голова фракції «Батьківщина» 
                                                    

Продовжується кремлівська експансія нашої країни, душі кожної української людини шляхом «кирилізації» України. Бізнесмен Гундяєв і Патріарх Кирил в одній особі проповідує в Україні не вічні людські теологічні  цінності духовності, добра, милосердя, не говорить про людські гріхи і покаяння, НІ, Кирила турбують проблеми і він агітує за негайний вступ у Митний союз, він говорить  про «Русский мир», що є нічим іншим, як відродженням російської імперії. Він намагається шляхом своїх системних вояжів до України, у різні регіони, переломити волю і позицію єпископства УПЦ МП, негайно скасувати автономію і незалежність своєї «дочки», перетворивши її у статус банального чергового федерального українського органу РФ та РПЦ.
…Росія оголосила Україні чергову газову війну. Росія категорично відмовляється визнавати державний кордон між Україною і Росією в Азово-Керченській протоці на основі колишнього – міжреспубліканської адміністративної лінії кордону СРСР. Вони говорять, що «…адміністративний кордон існував лише на картах візуально, і цей розподіл не мав за собою жодної юридичної сили». Росія наполягає на спільному використанні  затоки, тобто без її поділу і без кордону.
…Януковичу та Азарову катастрофічно не вистачає коштів на друк шкільних підручників та абеток, зате цілком вистачає бюджетних коштів на друк своїх книжок. В країні з’явилася нова де-генерація новоспечених не тільки «проФФесорів», але й письменників. Письменником став Азаров. Письменницею, новим  «сучасним Стефаником», за визначенням класика, стала Ганна Герман, яка нещодавно тріумфально духовно збагатила столицю Прикарпаття під час свого «творчого бенефісу» з презентації своєї невмирущої поезії, на яку абсолютно добровільно зігнали повний зал щирих шанувальників поезії радниці президента.
Україна, воістину, багата талантами! «Письменником» став і Віктор Федорович. Його власний (я підкреслюю) творчий доробок на англійській мові, виданий нещодавно у Відні, в австрійському видавництві, відомому своєю бездоганною донедавна репутацією, наробив величезного галасу в світовій пресі, як знаменна подія новоявлених плагіаторів. Зате абетку для української дітвори немає кому видавати. Бо букварів російською мовою Табачник надрукував удвічі більшим накладом, і на це гроші знайшлися.
Янукович-Азаров на виконання МВФ піднімають тарифи на комунальні послуги та енергоносії, скасували усі пільги населенню, в тому числі й усім релігійним громадам, своїм наївним виборцям і усім парафіям, які за нього агітували, проповідували у храмах, як на агітмайданчику,  голосували і молилися. ВОНИ – віддячили сповна!  ВОНА - сидить! Сидить і за ті пільги, які сама ініціювала і впровадила під час свого прем’єрства населенню і усім (подекуди невдячним) релігійним громадам.
Переглядів: 787 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Enes  
0
How neat! Is it raelly this simple? You make it look easy.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]