Середа, 24.04.2024, 19:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 10 » ТРАНСПОРТ
13:19
ТРАНСПОРТ

З ПОШТИ «ЗК»
Одним маршрутом – дві проблеми
У Івано-Франківську ніяк не вдається вирішити проблему транспортного сполучення мікрорайону вулиць Сагайдачного-Хмельницького. Також з центру міста наразі нічим напряму дістатись у мікрорайон Набережної імені Василя Стефаника. Можливо, настав час міській владі поміркувати над тим, як одним новим маршрутом вирішити ці дві старі проблеми мешканців мікрорайонів вулиць Сагайдачного-Хмельницького і Набережної імені Василя Стефаника?
У цьому міг би допомогти маршрут «АТ «Родон» - Набережна», який від зупинки «АТ «Родон» пролягав би вулицями  Вовчинецькою, Івасюка, Хмельницького, Сагайдачного, Вовчинецькою, пл. Привокзальною, Гаркуші, Лепкого, Незалежності, Січових стрільців, Орлика, Новгородською, Галицькою, Пулюя, Береговою, Набережною ім. В.Стефаника. А звідтіля – вул. Кармелюка, Ленкавського, Короля Данила, Мазепи,  Гординського,  Сахарова,  Коновальця, Січових стрільців, Незалежності, Лепкого, Гаркуші, пл. Привокзальною, вул. Вовчинецькою, Сагайдачного, Хмельницького, Івасюка,  Вовчинецькою до зупинки «АТ «Родон».
Такий маршрут би дав змогу забезпечити сполучення громадським транспортом між мікрорайонами вулиць Вовчинецької-Хмельницького з центром міста через зупинки «Вокзал», «Готель «Надія», «вул. Січових стрільців», «вул. Новгородська», «Універмаг «Прикарпаття» та з мікрорайоном вул. Набережної ім. В.Стефаника. Варто зазначити, що він доповнював би існуючі автобусні маршрути №67 «АС-3 – вул. Максимовича» (де із чотирьох автобусів зараз працює лише один) та № 86 «Вокзал – вул. Довженка», але не дублював їх. До мікрорайону вулиці Набережної ім. В.Стефаника з центральної частини міста він пролягав би напряму, а не через вул. Чорновола, як маршрут №86. А до мікрорайону вулиць Хмельницького-Вовчинецької з центру міста – вулицями Гординського, Сахарова, через зупинки «Готель «Надія» та «Вокзал», а не через вулиці Новгородську і Дністровську, як маршрут №67.
Таким чином, цим маршрутом зможуть користуватися не лише мешканці мікрорайонів вулиць Вовчинецької-Хмельницького і Пулюя-Набережної ім. В.Стефаника, працівники та відвідувачі обласного та міського пологових будинків, міського центру зайнятості, міського центру дозвілля, ПАТ «Івано-Франківськгаз», візового центру, ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», викладачі та студенти технічного університету, медичного університету, філії Відкритого Міжнародного Університету розвитку людини, інституту менеджменту та економіки «Галицька Академія», коледжу електронних приладів, які розташовані по трасі маршруту, а й  інші пасажири із зупинок  «Вокзал», «Готель «Надія», «вул. Січових стрільців», «вул. Новгородська», «Універмаг «Прикарпаття». Зрештою, можливо, хтось має кращі варіанти організації пасажирського сполучення цих мікрорайонів. Свої пропозиції мали б надати і перевізники. Але роками ігнорувати потреби мешканців цих мікрорайонів у налагодженні прямого й зручного автобусного сполучення міська влада не повинна б.            
Василь Бриниш, м.Івано-Франківськ.

 

Переглядів: 640 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]