Четвер, 25.04.2024, 22:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Квітень » 1 » Толоки продовжуватимуться
09:37
Толоки продовжуватимуться
Минулої суботи в місті пройшла перша передвеликодня толока. Пройшла успішно. До неї долучились не лише працівники житлово-комунальних організацій, підприємств та установ обласного центру, а й керівництво міста, депутатський корпус міськради, представники більшості політичних партій та громадських й молодіжних організацій. І після цього, за словами в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Степана Кукули, «санітарний стан міста змінився в кращий бік».

Як поінформував перший заступник начальника міськжитлокомунгоспу Василь Білик, в толоці взяли участь 2147 працівників галузі. Найбільший обсяг робіт виконали 455 працівників «Водоекотехпрому» та 340 працівників «Теплокомуненерго». Окрім, власне, прибирання, вони також долучилися до озелення і в загальній кількості посадили 72 дерева.
— Дуже багато зробили і працівники всіх дев’яти житлово-експлуатаційних організацій, — каже Василь Йосафатович. – Це і прибирання та вивезення сміття, благоустрій територій, впорядкування газонів, побілка дерев. Спрацювали добре. Від толоки маємо великий зиск. І такі толоки ми будемо проводити й надалі, аж до Дня міста. Я закликаю і змушую працювати в цьому напрямку, бо проблем ще дуже багато, багато роботи ще залишилось. Але вважаю, що за цих кілька днів до Великодня ми встигнемо навести порядок, — сказав пан Білик.
Допомагали комунальникам і три тисячі працівників понад 60 підприємств міста. За словами начальника міського управління економічного та інтеграційного розвитку Богдана Білика, вони здебільшого прибирали території своїх підприємств та прилеглу територію, висаджували дерева і кущі. «Більшість підприємств відгукнулися на наше прохання і активно долучилися до толоки, — каже Богдан Іванович. — Деякі керівники казали, що роблять це постійно і окремого нагадування їм не потрібно. Не дуже активно на толоці працювали малі підприємства. Але в цілому всі теж добре попрацювали».
За інформацією начальника відділу внутрішньої політики міськвиконкому Ігоря Кінаша, долучилися до акції й представники понад десяти політичних партій та майже з десяток громадських організацій. «Не були осторонь й молодіжні організації, — запевняє начальник управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики міськвиконкому Володимир Соловйов. – Ще 150 осіб із 15 молодіжних організацій цього тижня зголосилися вже традиційно поприбирати береги і дамби ріки Бистриці Солотвинської».
Всім, хто взяв участь у толоці, висловив вдячність міський голова Віктор Анушкевичус. Особливо він відзначив роботу двірників. Хоча влаштовує мера не все. Міський голова передав першому заступникові начальника міськжитлокомунгоспу свої зауваження аж на двох аркушах і зобов’язав всі ЖЕО надати допомогу у прибиранні території обслуговування ЖЕО №6: «Кожна ЖЕО має делегувати ЖЕО №6 по три своїх працівники на чолі із головними інженерами. А загалом всі спрацювали добре. Така вже наша доля – наводити порядок в місті постійно. Якщо ми й надалі будемо так працювати, то наше місто дійсно можна буде назвати найчистішим, — вважає Віктор Анушкевичус. – Підсумки підіб’ємо після Великодня. Залишиться лише відремонтувати дороги. Якщо депутати міської ради підтримають наші пропозиції, то стан доріг в місті суттєво покращиться», — запевнив мер.
Наш кор.
Переглядів: 1016 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]