Субота, 20.04.2024, 11:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 19 » ТИЖДЕНЬ
12:09
ТИЖДЕНЬ
Інвестиція  в каналізацію
В Івано-Франківську на набережній імені Василя Стефаника приватна структура збудує новий каналізаційний колектор.
Про це повідомив заступник міського голови-директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Микола Саєвич. Колектор діаметром 800 мм та протяжністю чотири кілометри від району супермаркету «Сільпо» до вул. Надрічної власними силами і коштом зголосилася прокласти одна з будівельних фірм.
Необхідність будівництва цього колектора назріла давно. Він дасть змогу забезпечити водовідведення із сіл Крихівці, Драгомирчани, мікрорайону вулиці Мазепи і розвантажить існуючий на ній колектор.
За сприятливих погодних умов роботи розпочнуться у першій декаді лютого і триватимуть впродовж семи-восьми місяців. Прокладання нового колектора відбуватиметься поетапно, з обмеженням чи перекриттям на визначених ділянках набережної ім. Стефаника руху всіх видів транспорту.
Наш кор.

Вулиці одержать паспорти
Цього року міська влада розпочне процес паспортизації вулично-шляхової мережі Івано-Франківська.
Про це повідомив заступник міського голови-директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Микола Саєвич. За його словами, здійснення паспортизації вулично-шляхової мережі Державтоінспекція від міста вимагає вже давно, але на це завжди бракувало коштів.
У бюджеті 2012 року на ці цілі передбачено 150 тисяч гривень. «Це дуже мало, але ми хочемо паспортизувати одну-дві вулиці, щоб розпочати цей процес. А при уточненні бюджету проситимемо збільшення фінансування таких робіт», – зазначив М.Саєвич.
Паспорт вулиці міститиме вичерпну інформацію про схему організації дорожнього руху, розташування дорожніх знаків та дорожню розмітку на ній. Першою свій власний паспорт отримає Привокзальна площа.
Наш кор.

Тролейбуси заговорять

В івано-франківських тролейбусах встановлять системи голосової інформації та озвучення назв зупинок в автоматичному режимі.
Про це повідомив директор ДКП «Електроавтотранс» Леонід Яковець. За його словами, спеціальні електронні чіп-контролери не лише озвучуватимуть для пасажирів назви зупинок, а й видаватимуть інформацію про роботу машин на лінії, обраховуватимуть їх робочий час та пробіг.
Реалізація проекту розпочнеться зі встановлення таких систем на 20-ти тролейбусах, а в перспективі ними обладнають решту рухомого складу. Це дасть змогу не лише підвищити культуру обслуговування пасажирів, а й здійснювати контроль за проходженням машин за маршрутом і роботою рухомого складу на лінії, без впливу так званого людського фактора.
Переглядів: 1022 | Додав: bond | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 1
1 Gold  
0
Wow! Great tihinkng! JK

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]